Laméco

Laméco

Wij interviewden Daan Lammers van Laméco; een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk websites en mobile apps. Of zoals ze het zelf omschrijven: Wij maken gewone organisaties buitengewoon succesvol met internet. Daan is directeur van Laméco en tevens goed in het scheppen van orde in de chaos want hij omschrijft zijn eigen functie als Chief Chaos Officer. Hij vertelt ons meer over zijn bedrijf en over zijn ervaring met Marks Wachters notarissen.

Laméco maakt bedrijven online succesvol. Hoe doen jullie dat?

“We helpen organisaties met het verbeteren van hun concurrentievoordeel door de inzet van digitale kanalen. Daarin slaan we zaken heel erg plat, waardoor we het simpel en eenvoudig maken om toe te passen in de dagelijkse business.”

 

Waar halen jullie inspiratie vandaan?

“De meeste ideeën halen we uit samenwerkingen met opdrachtgevers, leveranciers en relaties. We geloven heilig in 1+1=3.”


"Professioneel en toch met een glimlach."


Toen jullie zoektocht naar een notaris begon, waar waren jullie toen specifiek naar op zoek?

Marks Wachters in onze partner voor alle notariële zaken. We hadden hierin niet specifiek een wens. We vinden jullie kantoor gewoon heel fijn werken. Professioneel en toch met een glimlach.”

 

Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Marks Wachters notarissen?

“Op aanbeveling van een relatie.”

 

Hoe heb je de samenwerking met jouw contactpersoon bij Marks Wachters ervaren?

“De samenwerking met Jaap van Zwet is erg goed. We hebben een tijd samen een bedrijf gehad (Laméco en Marks Wachters). Dus heel erg fijn! Er wordt door Marks Wachters ook altijd goed meegedacht met onze situatie. We zijn daarom erg tevreden met de geleverde diensten.”

Contact opnemen

Wil je met ons samenwerken net als Laméco? Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten voor advies voor uw organisatie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.

mr. Jaap van Zwet

Beoordelingen

1037 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Roel
Geplaatst op 9 mei 2022
Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Marks Wachters notarissen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Raymond Carri re
Geplaatst op 5 mei 2022
Ervaring

Vriendelijke ontvangst

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joyce
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Voor de aankoop van ons nieuwe huis bij dit kantoor terechtgekomen. Snelle en duidelijke communicatie. We hadden nog wijzigingen op het laatste moment in een document dat was geen enkel probleem. Zeer flexibel en denken goed mee. Adviseren ook waar nodig in hoe documenten op te stellen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug wanneer we weer een notaris nodig hebben

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja