Ondernemers
Ondernemers

Ondernemers

Dienstverlening voor ondernemers

Ben je van plan om te gaan ondernemen en een eigen bedrijf te starten of ben je al sinds jaar en dag ondernemer? Wij adviseren je goed na te denken over de vraag welke bedrijfsvorm het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Wanneer je wilt gaan ondernemen, heb je veel keuzes te maken en een spannende tijd ligt in het verschiet. Marks Wachters notarissen staat je graag bij. Wij helpen je bij het kiezen van de meest geschikte rechtsvorm en de inrichting van de juridische organisatie. Wij wijzen je op juridische kansen en valkuilen, zodat je helemaal goed van start kunt. Er zijn namelijk veel zaken om rekening mee te houden.

Ook als je al jaren ondernemer bent, is het goed om eens na te gaan of de huidige bedrijfsvorm of vennootschapsstructuur nog wel past bij je bedrijf. Jouw wensen of persoonlijke situatie kan namelijk veranderen. Maar ook je onderneming kan krimpen of groeien of de risico’s in de markt vragen om een drastische aanpassing van de onderneming.


De notarissen en juristen van Marks Wachters notarissen adviseren je graag over je onderneming. Zo ben je er zeker van dat de gekozen structuur en de gemaakte afspraken goed bij de door jou gewenste situatie passen. Deze advisering is altijd op maat en specifiek voor jouw situatie. Daarom is het van belang om eerst kennis te maken met jou als ondernemer en je bedrijf. Dit doen wij altijd aan het begin van een adviestraject. Je bent welkom bij ons op kantoor om jouw situatie onder het genot van een kopje koffie te bespreken.

Wij helpen ondernemers onder andere met:

Vragen over ondernemen?

Ben je een starter of MKB'er? Werk je bij een grote, internationale onderneming? Of heb je een boerenbedrijf? Iedereen is van harte welkom bij Marks Wachters notarissen! Wij beantwoorden al jouw  vragen over ondernemingsrecht, vastgoedrecht en bedrijfsopvolging. Je kan pas echt goed ondernemen als alle juridische zaken voor jouw onderneming goed geregeld zijn. Marks Wachters notarissen is je daarbij graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek als je graag wil weten wat Marks Wachters voor jou kan betekenen.


Referenties van ondernemers

Benieuwd hoe andere ondernemers onze dienstverlening ervaren en hoe ze met ons in contact zijn gekomen? Enkele relaties vertellen je graag meer over hun samenwerking met Marks Wachters notarissen. 

Heb je vragen? Of heb je advies nodig?

Je kan tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt over een ondernemerskwestie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Jaap van Zwet

Dienstverlening voor particulieren

Marks Wachters notarissen laat je zorgeloos van de mooie, nieuwe hoofdstukken genieten, of we laten je juist rustig jouw verlies verwerken wetende dat alles goed geregeld is. Goed geregeld, voor nu én voor de toekomst, daar zorgen wij voor! Wij zijn je van dienst met oprechte betrokkenheid, persoonlijk advies, heldere taal en een vlotte afwikkeling.

Beoordelingen

1252 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Peet Nooijen
Geplaatst op 9 januari 2024
Ervaring

Vriendelijk helder professioneel snel en betrouwbaar.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers De onderneming

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Aelwema BV
Geplaatst op 10 maart 2023
Ervaring

Goede ervaring er is gedaan wat er moest worden gedaan.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers De onderneming

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

D. Smits van Oyen
Geplaatst op 23 mei 2022
Ervaring

Uitstekend

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers De onderneming

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja