Stage lopen

Stage lopen

Op zoek naar een uitdagende stage in het notariaat?

Ben jij rechtenstudent en op zoek naar een leuke, uitdagende stage? Bij Marks Wachters notarissen zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde stagiaires!


Omschrijving

Bij Marks Wachters notarissen hebben we regelmatig ruimte voor een meewerkstage. Als stagiair(e) draai je mee op één van onze afdelingen. Je maakt dan tijdens je stage echt onderdeel uit van de afdeling en je ondersteunt alle collega’s. Bij ons krijg je meer verantwoordelijkheden dan enkel koffiezetten en kopiëren.

Werkzaamheden

Bij Marks Wachters ga jij je bezighouden met o.a.:

 • Meewerken op een van de afdelingen: personen- & familierecht, ondernemersrecht of onroerend goed recht.
 • Het ondersteunen van je collega’s door o.a. het aanmaken van dossiers en dossiers klaarmaken voor passeren.
 • Een dagje, of meerdere dagen, meelopen met onze (kandidaat)-notaris zodat je goed weet wat hun werkzaamheden inhouden.
 • Gezellig een drankje drinken met je collega's op vrijdagmiddag.

Wie zijn wij?

Marks Wachters notarissen is een laagdrempelig notariskantoor dat hoogwaardige dienstverlening combineert met persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Wij vinden het belangrijk dat cliënten begrijpen wat er in de akte staat die zij meekrijgen. Om deze reden vertalen wij altijd alles in gewone-mensentaal, het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij zijn een modern kantoor met veel jonge medewerkers waarbij we ernaar streven dat iedereen, zowel collega als cliënt, zich thuis voelt bij ons op kantoor.


Elsemieke Cooijmans, oud-stagiaire

“Deze keuze om stage te gaan lopen bij een notariskantoor is mij ontzettend goed bevallen! Mijn stage is erg afwisselend en ik word overal bij betrokken. Het is geen stage waar ik de hele dag aan het kopiëren of scannen ben. Zo maak ik onder andere dossiers aan en maak ik de dossiers klaar voor het passeren. Ook zijn de medewerkers heel aardig en ik voel me hier welkom. Het is totaal geen saai en stoffig kantoor, maar juist heel modern! ”

Lees meer over Elsemieke’s ervaring


Waar ga je stage lopen?

Je gaat stage lopen op een van onze kantoren, dit kan Eindhoven of in Nuenen zijn. Doordat wij als notariskantoor graag laagdrempelig willen zijn houden wij hier ook rekening mee met de inrichting en faciliteiten op onze kantoren. Naast werken wordt er ook gezamenlijk geluncht, drinken wij een borrel op vrijdagmiddag in onze bar en spelen wij regelmatig wedstrijden FIFA op de Playstation. Naast hard werken vinden wij het van groot belang dat wij ook af en toe samen leuke dingen kunnen doen. 

Profiel student

Als stagiaire voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over minimaal MBO-denkniveau;
 • Je bent een harde werker, ondernemend, zelfstandig, creatief en vriendelijk;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift;
 • Je durft zelf initiatief te nemen.

Wat wij bieden

 • Persoonlijke begeleiding
  Een begeleider die jou alle kneepjes van het vak leert en betrokken is bij jouw groei en succes.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  De mogelijkheid om je te ontwikkelen, door te stromen binnen de organisatie, cursussen te volgen en elke dag weer beter te worden in wat jij doet.
 • Inspiratie & sfeer
  Een dynamische en inspirerende werkomgeving met een goede werksfeer welke als zeer prettig wordt ervaren door onze collega’s.
 • Collega's & vrienden
  Een team van gezellige en toegankelijk collega’s dat bestaat uit een mix ervaren professionals en jonge starters. Met dit team gaan we ook regelmatig een hapje eten of gezellig wat drinken.
 • Gezelligheid
  Een goed verzorgde lunch samen met al jouw collega’s of een borrel in onze inpandige bar op vrijdagmiddag! Naast deze wekelijkse borrel streven wij naar een driemaandelijkse borrel samen met jou, de rest van de collega’s en onze cliënten.

Openstaande vacatures:

Op dit moment hebben wij geen openstaande stage vacatures.

Solliciteren

Wil je heel graag stagelopen bij ons op kantoor? Maak dan gebruik van onderstaande button om direct te solliciteren voor jouw stageplaats. Wees er snel bij want wij krijgen veel aanvragen en sollicitaties binnnen en hebben maar een beperkt aantal plaatsen per schooljaar.

Jasmijn van de Wouw

Beoordelingen

1193 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Anoniem
Geplaatst op 27 november 2023
Ervaring

Ontzettend fijn geholpen

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Fam vd Mierden Schijvens
Geplaatst op 21 november 2023
Ervaring

Eerste ervaring super goed . En heb het gevoel dat dat gewoon normaal is in dit kantoor

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 21 november 2023
Ervaring

Ik heb de samenwerking met Mark Wachters notarissen als zeer prettig ervaren en zou de volgende keer als ik een notaris nodig heb ook zeker weer dit bedrijf bellen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja