Contact

Contact

Contact opnemen

Wil je meer informatie aanvragen bij Marks Wachters notarissen, heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte met betrekking tot onze diensten? Vul dan hieronder jouw gegevens in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je haast? Geen probleem! Je kunt tijdens kantooruren bellen met onze kantoren op telefoonnummer (040) 244 88 55 (Eindhoven) of (040) 283 13 03 (Nuenen).

Als je een offerte aanvraagt met betrekking tot het aankopen van een woonhuis, appartement of bedrijfspand, vermeld dan alsjeblieft het adres van het onroerend goed in het veld hieronder.

Wil je een offerte opvragen of heb je een vraag over een ander onderwerp, schets dan de situatie hieronder. 

 

Beoordelingen van onze cliënten

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in de mening van onze cliënten en relaties. Wij bieden hen daarom de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Hiervoor werken wij samen met The Feedback Company zodat de beoordeling van onze dienstverlening objectief gemeten wordt.

Onze cliënten beoordelen onze dienstverlening met een 9+ gemiddeld!


Ons team

Marks Wachters notarissen bestaat uit een team van vakmensen die als doel hebben om op een persoonlijke en betrokken wijze onze relaties van dienst te zijn. De balans van jonge en ervaren collega’s zorgt voor een dynamisch team dat volop blijft ontwikkelen. Op een dagelijkse basis staan zij klaar om je te helpen met jouw persoonlijke situatie.

Beoordelingen

1037 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Roel
Geplaatst op 9 mei 2022
Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Marks Wachters notarissen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Raymond Carri re
Geplaatst op 5 mei 2022
Ervaring

Vriendelijke ontvangst

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joyce
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Voor de aankoop van ons nieuwe huis bij dit kantoor terechtgekomen. Snelle en duidelijke communicatie. We hadden nog wijzigingen op het laatste moment in een document dat was geen enkel probleem. Zeer flexibel en denken goed mee. Adviseren ook waar nodig in hoe documenten op te stellen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug wanneer we weer een notaris nodig hebben

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja