Juridisch advies
Juridisch advies

Juridisch advies

Juridisch advies voor particulieren

Bij Marks Wachters notarissen kunnen we je adviseren bij een breed scala aan juridische onderwerpen. Zo bemiddelen we geregeld bij conflicten zoals burenruzies, geschillen binnen de familie en tussen erfgenamen ten aanzien van de afwikkeling van een nalatenschap. Met onze expertises zijn wij ook in staat jou te helpen met juridisch onderzoek naar bijvoorbeeld de Kadastrale inschrijving van je woning. Daarnaast zijn we graag bereid om een second opinion te geven wanneer je een notariële of onderhandse akte hebt gesloten, maar niet zeker bent van je zaak.

De (kandidaat-)notarissen, juristen en adviseurs van Marks Wachters zijn, op grond van hun ervaring, expertise of specifieke opleiding in staat om je op allerlei rechtsgebieden advies te geven. Marks Wachters notarissen biedt je juridisch advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of een nadere kennismaking.


Bemiddeling bij een conflict

Steeds vaker worden de specialisten van Marks Wachters notarissen gevraagd om als onpartijdige partij te bemiddelen in diverse conflicten. Op grond van hun ervaring, expertise of specifieke opleiding zijn zij in staat om op een onpartijdige manier te bemiddelen. Met behulp van van bemiddelings- en mediationtechnieken gaan wij op zoek naar een oplossing voor jouw conflict.
 

Juridisch onderzoek voor particulieren

Wanneer je wil weten of er erfdienstbaarheden of andere verplichtingen op jouw erf zijn gevestigd of je wilt onderzoek doen naar de Kadastrale inschrijvingen van jouw woning dan ben je bij Marks Wachters notarissen aan het juiste adres. Met onze expertise op dit gebied zijn wij in staat je te helpen bij jouw juridisch onderzoek.

Second opinion

Heb je een notariële of onderhandse akte gesloten, maar ben je niet helemaal zeker van jouw zaak? Dan kunnen wij een second opinion voor je uitvoeren. Wij merken steeds vaker dat men behoefte heeft aan een second opinion bij bijvoorbeeld de koopovereenkomst van een woning of ander onroerend goed. Ook bij andere juridische transacties of rechtshandelingen kan het aan te raden zijn om jouw overeenkomsten te laten toetsen door een van onze specialisten.

Offerte aanvragen
9.2
1252 reviews

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie over juridisch advies of heb je een vraag met betrekking tot onze andere diensten? Vul dan hieronder jouw gegevens in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

mr. Céline van Vierzen

Beoordelingen

1252 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
M.A. Mehmedov
Geplaatst op 14 juni 2024
Ervaring

Top-professional service

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

J. Priem
Geplaatst op 13 juni 2024
Ervaring

Prettig zakelijk en op tijd.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Henk Velthuijsen
Geplaatst op 13 juni 2024
Ervaring

Goed punctueel snel

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja