Voitures Extravert

Voitures Extravert

Tijdens een interview vertelt Martijn van Dijk, directeur en oprichter van Voitures Extravert, ons meer over zijn bedrijf. Het is de missie van Voitures Extravert om de straten weer kleur te geven met iconische klassieke auto’s met de technologie van de toekomst. Daarnaast vertelt Martijn ons meer over zijn keuze voor Marks Wachters notarissen en de samenwerking die hieruit is voortgevloeid.

Wat maakt Voitures Extravert uniek?

“Voitures Extravert is een unieke speler in de markt van zogeheten restomods: het restaureren en modificeren van klassieke auto’s. Waar de meeste andere spelers beginnen bij de techniek (hetzij klassieke autotechniek, hetzij elektrotechniek voor de elektrische aandrijving), vergeten ze vrijwel zonder uitzondering de klant en/of markt. Én ze vergeten dat je dure aanpassingen niet slechts één keer hoeft te doen, maar voorspelbaar en herhaalbaar kunt maken, zodat je kosteneffectief kunt produceren. Daarmee onderscheidt Voitures Extravert zich mogelijk nog het meest: wij produceren drie keer per maand beter dan nieuw gemaakte klassiekers in plaats van het restaureren van één klassieker per jaar.”

Waar halen jullie inspiratie vandaan?

“Wij halen onze inspiratie uit de wereld om ons heen. We staan enorm open voor heel veel zaken, waarbij wel vaak design, eenvoud en schoonheid een belangrijk kenmerk zijn. We spreken dagelijks met bijzonder veel mensen: ondernemers, kunstenaars, specialisten, liefhebbers en iedere dag weer raken wij geïnspireerd en weten we verbindingen te leggen tussen verschillende werelden die voorheen niet verbonden waren.”

Op welk moment gingen jullie zoeken naar een notaris?

“Dat was het moment dat het echt serieus begon te worden in verband met inbreng van eigen vermogen, samenwerking over de grens etc. Daarbij hadden we echt goed advies nodig van een notaris die met ons mee kon en wilde denken.” 


"Een soort rock 'n roll notaris waarbij geen afspraak eindigde zonder een biertje."


Waarom hebben jullie gekozen voor Marks Wachters notarissen?

“Marks Wachters werd mij aanbevolen door een jeugdvriend, die zelf ook zakelijk al met hen werkten. Ik zocht een betrouwbare notaris die kon meedenken en hij gaf aan dat Jaap van Zwet een soort rock ’n roll notaris was en dat geen afspraak eindigde zonder een biertje. En bovendien dat hij in de hoofdstad van Nederland was gevestigd: Eindhoven.”

 

Wat vind je van de aanpak van Marks Wachters notarissen?

“Bijzonder prettig. De verschillende collega’s nemen iedere zaak bijzonder serieus en nemen zich nooit een blad voor de mond wanneer het in hun ogen beter kan. Ze zijn zeker niet bang om een klant met de consequenties van een keuze te confronteren. Bovendien brengen zij gevraagd en ongevraagd mensen met elkaar in contact in een waardevol netwerk.”

Hoe zou je de dienstverlening van Marks Wachters notarissen omschrijven in 3 woorden?

“Netwerken, meedenken en ondernemen.”

Zou je de volgende keer terugkomen bij Marks Wachters notarissen, en waarom?

“Zeker. Elke dag in de week en twee keer op zondag. Het levert ons zo’n prettige en effectieve samenwerking op. Daar worden wij bijzonder blij van!”

Contact opnemen
9.2
1225 reviews

Contact opnemen

Geïnspireerd door het verhaal van Voitures Extravert? Stel je vraag of kom langs voor een kop koffie. Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten voor advies voor jouw organisatie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.

mr. Jaap van Zwet

Beoordelingen

1225 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Anoniem
Geplaatst op 1 maart 2024
Ervaring

Onze ervaring is heel positief

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Inge neggers
Geplaatst op 28 februari 2024
Ervaring

Super goed snel eerlijk.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Henk
Geplaatst op 28 februari 2024
Ervaring

Goed geholpen en voorgelicht bij het opstellen van een levenstestament.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja