Werken bij Marks Wachters

Werken bij Marks Wachters notarissen

Wil jij werken bij hét notariskantoor van de regio Groot-Eindhoven? Hou jij ervan om te werken in een dynamische omgeving, om een hecht en flexibel team om je heen te hebben en cliënten altijd op de eerste plaats te zetten? Dan is Marks Wachters notarissen de ideale werkgever voor jou.

Over Marks Wachters notarissen

Marks Wachters notarissen is een laagdrempelig notariskantoor dat hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht combineert en al sinds 1949 een begrip is in de regio Groot-Eindhoven. Duidelijk en betrokken, daar staat Marks Wachters voor.

Complexe vraagstukken worden in gewone mensentaal uitgelegd aan de cliënt met een persoonlijke benadering. Dit om iedere cliënt zich thuis te laten voelen op ons notariskantoor. Eens een cliënt is voor ons altijd een cliënt. Onze werkwijze is praktisch en resultaatgericht.

Wil jij werken op hét notariskantoor van de regio Groot-Eindhoven? Hou jij ervan om te werken in een dynamische omgeving, om een hecht en flexibel team om je heen te hebben en cliënten altijd op de eerste plaats te zetten? Dan is Marks Wachters notarissen de ideale werkgever voor jou!


Lex Heijmans, jurist

Na mijn studie ben ik bij Marks Wachters notarissen gaan werken. Wat mij direct beviel is de gezellige sfeer binnen het team collega’s. Iedereen is bereid elkaar te helpen en bij te staan in dossiers en de deur staat altijd voor elkaar open. Deze goede sfeer uit zich ook in de gezellige dagelijkse lunch, wekelijkse vrijdagmiddagborrels en de feestjes die we met collega’s houden en afgaan.

Daarnaast werk je met collega’s voor leuke cliënten aan mooie dossiers, waarin persoonlijk contact en onze betrokken werkwijze erg belangrijk is.


Carrière

Doorgroeien binnen het notariaat als kandidaat-notaris? Werken als receptioniste bij het leukste en mooiste kantoor van Eindhoven en omstreken? Werkervaring opdoen als (juridisch) stagiair(e)?

Bij Marks Wachters notarissen krijg je uitgebreid de gelegenheid en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Wil je graag die ene opleiding of cursus volgen? Geef dat aan, wij denken graag met je mee. Wij vinden doorgroeien erg belangrijk en ondersteunen jou daar bij en denken met je mee. Onze collega’s helpen elkaar graag op weg met hun uitgebreide expertise en ervaring.

Jij legt de lat graag zo hoog mogelijk, dan helpen wij jou het doel te bereiken! Belangrijk is dat je het naar je zin hebt en je jouw cliënten daardoor een nóg betere dienstverlening kunt bieden.

Kantoor Eindhoven

In september 2023 is ons kantoor verhuisd naar Insulindelaan 115, op een zichtlocatie aan de rondweg van Eindhoven. In ons transparante en gezellige kantoor zijn alle faciliteiten aanwezig om prettig en leuk te werken. Tijdens de verbouwing hebben wij rekening gehouden met alle facetten die te maken hebben met ideaal werken én thuisvoelen voor zowel collega’s als cliënten. In onze ruime spreekkamers en flexplekken kom je te werken in een multifunctionele en dynamische omgeving. Hiernaast hebben wij heerlijke koffie en een keuken met alles erop en eraan, waar regelmatig voor ons gekookt of een lunch verzorgd wordt.

 

Kantoor Nuenen

Op 1 september 2014 werd de samenwerking tussen Marks Wachters notarissen en notaris Tsjeard Fokkema van notariskantoor Fokkema uit Nuenen getekend, om zo ook in Nuenen de particuliere en zakelijke markt te kunnen bedienen van hoogwaardige dienstverlening. Sinds september 2016 werd notaris Tsjeard Fokkema ondersteund door kandidaat-notaris Anne van Uden. Anne van Uden was dan ook de aangewezen kandidaat om Tsjeard op te volgen. Wat zij dan ook deed op 30 september 2019. 

Sinds 11 juni 2019 is Marks Wachters notarissen Nuenen verhuisd naar een pand aan de Parkstraat 54 in Nuenen. Het nieuwe kantoorpand biedt vele mogelijkheden. Het is volledig verbouwd en is een modern, eigentijds kantoor met warme uitstraling geworden. Verder beschikt het kantoor over een ruime parkeergelegenheid en is het kantoor goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Team

Wij zijn van mening dat in teamverband iedereen het beste uit zichzelf naar boven haalt. Ons team bestaat uit een mix ervaren professionals en jonge starters. De sfeer binnen het team is informeel. Wanneer je ergens mee zit of een vraag hebt voor een collega, dan loop je naar diegene toe en zal deze jou met alle plezier helpen. In veel dossier wordt er in teamverband gewerkt, je werkt samen om zo voor cliënten efficiënt en snel te kunnen werken.

Wij houden er van om samen met ons team te lunchen en op vrijdag na het werk een borrel te drinken in onze bar! Ook vinden wij het leuk om met zijn alle teamuitjes- en activiteiten te doen en zo nu en dan met elkaar op stap te gaan.


Bekijk hier alle actuele vacatures!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En lijkt het jou een leuke uitdaging om op een vooruitstrevend notariskantoor te werken? Kijk dan snel naar onze actuele en openstaande vacatures. Een overzicht van deze vacatures vind je gemakkelijk op onze website door gebruik te maken van onderstaande meer informatie button.


(Afstudeer)stages

Bij Marks Wachters staan wij altijd open voor (afstudeer)stagiaires.

Wil jij nou weten over hoe het is om stage te lopen bij ons op kantoor? Of wil je graag de verhalen lezen van onze oud-stagiaires? Kijk dan op de stage lopen pagina. Deze kun je makkelijk vinden door gebruik te maken van de meer informatie button hieronder.

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Marks Wachters? Laat het ons weten! Stuur een open sollicitatie naar ons kantoor. Wie weet speel jij binnenkort alsnog een potje FIFA met onze collega’s.

Bekijk hier alle actuele vacatures!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wat om op een laagdrempelig vooruistrevend notariskantoor te werken. Kijk dan snel naar onze vacatures en solliciteer direct.

Solliciteren?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wil je graag bij ons komen werken?  Solliciteer direct via onderstaande button. Dan nemen wij binnen 5 werkdagen contact met jou op. Voor vragen of opmerkingen contact op met ons kantoor! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. We zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 – 17:00 uur.

Joost van Zwet

Beoordelingen

1242 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Carla van Hoek
Geplaatst op 12 april 2024
Ervaring

Altijd tevreden over Marks Wachters

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Nelly van Asten
Geplaatst op 8 april 2024
Ervaring

Perfect precies wat ik zocht.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 5 april 2024
Ervaring

vriendelijke ontvangst luisteren goed naar je wensen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Consultancy

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja