Over ons

Over ons

Over Marks Wachters notarissen

Bij Marks Wachters notarissen kun je terecht voor alle notariële diensten op een kwalitatief hoog niveau. Of je nu een huis gaat kopen, verkopen, een testament op wilt laten maken of behoefte hebt aan ondernemersadvies, bij ons ben je aan het juiste adres!

Marks Wachters is de toonaangevende notaris van Groot Eindhoven waar cliënten zich gelijk thuis voelen. We zijn toegankelijk, betrokken en werken snel. Onze dienstverlening wordt gemiddeld beoordeeld met een 9+!


Onze manier van werken: Duidelijk en betrokken

Op onze kantoren in Eindhoven en Nuenen combineren we hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht. Marks Wachters notarissen bestaat al sinds 1949, we zijn een begrip in de regio Groot Eindhoven. We zijn niet in het verleden blijven hangen. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich bij ons thuis voelen. Met onze blik op de toekomst helpen wij jou bij allerlei vraagstukken in het leven. Daarbij communiceren we in begrijpelijke taal en vermijden onnodig moeilijk taalgebruik. 


Onze historie

Marks Wachters notarissen - Eindhoven

Op 28 juli 1949 werd de heer J.A. Govers beëdigd tot notaris in Eindhoven. Hij was de eerste notaris van het kantoor dat later de naam Marks Wachters notarissen kreeg. Notaris Govers werd opgevolgd door notaris Marks en niet veel later werd ook de heer Wachters tot notaris in Eindhoven beëdigd. Deze twee notarissen waren jarenlang het gezicht van kantoor en zij konden een groot deel van particulier en zakelijk Eindhoven tot hun klantenkring rekenen. Vele Eindhovense bedrijven en instellingen zijn opgericht met een handtekening van notaris Marks of notaris Wachters. Ook uit Nuenen, Geldrop en Waalre kwamen veel mensen naar Eindhoven om bij Marks en Wachters hun zaken te regelen.

Vanwege de jarenlange verbondenheid van de heren Marks en Wachters aan ons notariskantoor hebben de opvolgende notarissen Peter van der Horst, Peter van Dongen, Raymond van de Wouw en Han Kersten ervoor gekozen hun namen voor altijd met het kantoor Marks Wachters notarissen verbonden te laten zijn en deze ongewijzigd te laten voortbestaan.

Raymond van de Wouw werd in 2009 notaris bij Marks Wachters notarissen. Hij begon zijn carrière als notaris te Eindhoven in 1998. Na een aantal jaar startte Raymond in 2001 zijn eigen notariskantoor in Woensel. Dit kantoor fuseerde in 2009 met het kantoor Marks Wachters notarissen. Met de fusie van de kantoren kwam Raymond aan het roer te staan van Marks Wachters notarissen. Daar heeft Raymond gestaan tot aan zijn overlijden in april 2021.

In 2011 kwam Jaap van Zwet als partner en jurist bij Marks Wachters aan boord. De focus van Jaap ligt op de zakelijke klanten van kantoor. Hij adviseert vele ondernemers en bedrijven uit de regio Groot Eindhoven. Naast de dienstverlening aan zakelijke klanten, houdt Jaap zich bezig met de strategische koers van Marks Wachters notarissen waarbij we ons willen onderscheiden van de traditionele notariskantoren.

Ook Han Kersten werkt al sinds 2014 bij Marks Wachters notarissen en werd in 2021 officieël benoemd tot notaris te Eindhoven. Tijdens zijn tijd bij Marks Wachters is het kantoor steeds meer nadruk gaan leggen op een informele en toegankelijke dienstverlening. Mede omdat ook Han het prettig vindt om als notaris benaderbaar te zijn en informeel contact met cliënten te kunnen hebben. Han geeft als partner leiding aan de ondernemingsrechtpraktijk van Marks Wachters notarissen.

Robert Mirck is in 2021 als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris toegetreden tot de maatschap van Marks Wachters. Robert heeft een rijke ervaring, deels internationaal, onder meer door jarenlange ervaring bij grotere kantoren en leiding te hebben gegeven aan een eigen kantoor in Breda. Robert staat aan het hoofd van de onroerend goed praktijk van Marks Wachters notarissen. 

Marks Wachters notarissen Nuenen

Op 1 september 2014 startte een samenwerking tussen Marks Wachters notarissen en notaris Tsjeard Fokkema van notariskantoor Fokkema uit Nuenen, om zo ook in Nuenen de particuliere en zakelijke markt te kunnen bedienen met onze hoogwaardige dienstverlening. Na een samenwerking onder de naam Fokkema Marks Wachters notarissen, gaat het kantoor in Nuenen sinds september 2018 verder onder de naam Marks Wachters notarissen Nuenen.

Sinds 2016 werd notaris Tsjeard Fokkema ondersteund door Anne van Uden die toen nog kandidaat-notaris was. Anne van Uden was dan ook de aangewezen kandidaat om Tsjeard op te volgen. Dit gebeurde op 30 september 2019 toen notaris Fokkema zijn laatste akte tekende. Anne van Uden werd die dag beëdigd tot notaris en heeft de dagelijkse leiding over het kantoor in Nuenen.

Jaap, Han, Robert en Anne zetten zich samen met alle kandidaat-notarissen, juristen, adviseurs en ondersteuners in om al onze cliënten op een toegankelijke, betrokken en efficiënte wijze van dienst te zijn, om zo de toonaangevende notaris van Eindhoven en omgeving te blijven!


Onze mensen

Bij Marks Wachters notarissen werken vakmensen met ieder hun eigen specialisatie. Dit team van specialisten zet zich iedere dag in voor onze cliënten. Samen werken zij aan hoogwaardige dienstverlening, waarbij we ernaar streven onze klantbeoordeling van 9+ te blijven waarmaken. 

Heb je vragen? Of heb je advies nodig?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Robert Mirck

Beoordelingen

1245 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Marc de Wind
Geplaatst op 13 mei 2024
Ervaring

Testament aangepast geupdated helemaal perfect gedaan.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Ed van der Woude
Geplaatst op 8 mei 2024
Ervaring

Zeer goed

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Brouwers
Geplaatst op 27 april 2024
Ervaring

Wat een fijn notariskantoor Vriendelijke en kundige mensen die alles in begrijpelijke taal uitleggen. Erg tevreden

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja