Consultancy

Consultancy

Bij consultancy staat het geven van advies op een professionele en deskundige manier centraal. Marks Wachters specialiseert zich in notariële en juridische consultancy, maar onze adviseurs kunnen je ook helpen bij organisatorische en bedrijfsmatige vraagstukken van je onderneming.


Marks Wachters notarissen als consultant

Heb je advies nodig over wijzigingen binnen jouw bedrijf of organisatie? Wil je weten wat hiervoor geregeld moet worden? Wil je dit doen zonder de verplichting om de opdracht voor het verzorgen van de notariële akte(s) eerst te verstrekken? Heb je behoefte aan een second opinion, of wil je de conceptakten van een andere notaris laten beoordelen?

Dat kan!

Met onze ruime ervaring in het notariaat en het ondernemingsrecht kunnen wij je inzicht geven in de vereiste notariële aktes, procedures, termijnen die daarbij in acht moeten worden genomen en kunnen wij de conceptakten van onze collega notarissen beoordelen en jou onze mening over jouw situatie kenbaar maken. Marks Wachters notarissen geeft gericht advies bij een breed scala aan vraagstukken, waarbij duidelijkheid en betrokkenheid voorop staat.

Waarom je kiest voor Marks Wachters als consultant:

  • Onze consultants hebben een objectieve kijk op de situatie;
  • Geen vooroordelen bij gevoelige kwesties;
  • Dillema’s afwikkelen zonder persoonlijk of organisatorisch risico.

Geschilbeslechting voor ondernemers

Bij geschilbeslechting wordt een geschil door een onafhankelijke buitenstaander opgelost. Marks Wachters heeft ervaring met het adviseren over samenwerkingen, geschilbeslechting en conflictbemiddeling. Er wordt op basis van gesprekken een inschatting gemaakt van de posities van alle betrokken partijen, zodat de achtergrond en belangen van deze partijen helder zijn. Samen met jou en de andere betrokkenen wordt er naar een passende oplossing gezocht.

​Waarom zou een geschil door een buitenstaander opgelost moeten worden?

  • Afspraken maken en vastleggen;
  • Na oplossing van het geschil de relatie voortzetten (indien gewenst);
  • Snelle oplossing;
  • Geheimhouding;
  • Onafhankelijk en onpartijdig.

Juridisch onderzoek voor ondernemers

De specialisten van Marks Wachters notarissen zijn, op grond van hun ervaring, expertise of specifieke opleiding instaat om juridisch onderzoek te doen naar de gang van zaken in allerlei casussen, zoals bij vastgoedovernames, juridische due-dilligence. Wil je onderzoek doen naar juridische lijken in de kast of wil je onderzoek doen naar een bepaalde A-B-C transactie dan is Marks Wachters notarissen je graag van dienst. Neem gerust contact op met ons voor het maken van een afspraak of een nadere kennismaking.


Second opinion

De (kandidaat-)notarissen en juristen van Marks Wachters notarissen kunnen notariële of onderhandse akten voor jou beoordelen. Indien je achteraf van mening bent dat een juridische transactie of rechtshandeling bij een notaris of een andere zakelijke dienstverlening niet geheel op een juiste wijze is verlopen of als je niet zeker weet of in de documenten die je hebt ontvangen wel daadwerkelijk de bedoeling van partijen op een juiste wijze zijn weergegeven, dan kun je ons vragen om een second opinion te leveren. Wij zijn je graag van dienst. Neemt gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of een nadere kennismaking.

Offerte aanvragen
9.2
1245 reviews

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie over onze consultancy werkzaamheden of heb je behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan hieronder jouw gegevens in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Joost van Zwet

Beoordelingen

1245 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Marc de Wind
Geplaatst op 13 mei 2024
Ervaring

Testament aangepast geupdated helemaal perfect gedaan.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Ed van der Woude
Geplaatst op 8 mei 2024
Ervaring

Zeer goed

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Brouwers
Geplaatst op 27 april 2024
Ervaring

Wat een fijn notariskantoor Vriendelijke en kundige mensen die alles in begrijpelijke taal uitleggen. Erg tevreden

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja