MyTemp en haar Thermopil: een innovatie voor de sport!

MyTemp en haar Thermopil: een innovatie voor de sport!

MyTemp en haar Thermopil: een innovatie voor de sport!

MyTemp heeft een Thermopil ontwikkeld die continu de lichaamstemperatuur van een sporter meet en doorgeeft op de smartwatch van de sporter. Deze innovatie van MyTemp is beloond door Sportinnovator, een initiatief van het ministerie van VWS.

MyTemp

MyTemp is een bedrijf uit Nijmegen dat sportinnovatie hoog in het vaandeel heeft staan. De Thermopil is ontwikkeld om de temperatuur van sporters te meten tijdens hun inspanning. De pil is er niet alleen om sportprestaties te verbeteren, maar ook om het lichaam tijdens de inspanning beter te monitoren en hierdoor misschien zelfs levens te redden. Tijdens de Dam-tot-damloop in 2014 stierf een loper, waarschijnlijk, vanwege een té hoge lichaamstemperatuur. Dit kan met de pil van MyTemp voorkomen worden doordat de sporter tijdens inspanning wordt gewaarschuwd voor zijn lichaamstemperatuur.

Dé notaris voor startups

Marks Wachters notarissen verricht werkzaamheden voor zeer veel startups in onder meer Eindhoven en omgeving. Eerder berrichten wij al over onze werkzaamheden voor de startups Bamigo, Meuleman Electronics en Blue Jay, bekend van de autonome drone. Ook voor MyTemp hebben wij werkzaamheden mogen verrichten en daar zijn wij trots op. Wij volgen startups waarvoor wij werkzaamheden hebben verricht ook na de oprichting en blijven ons interesseren in het proces dat zij doormaken en helpen hen in dit proces waar nodig. Door onze ervaring met de oprichting en begeleiding van startups kunnen wij met recht zeggen dat wij dé notaris voor startups zijn.

MyTemp aan het woord

Hieronder kun je een video bekijken van Kenniscentrum Sport met daarin een interview met Kjille Melis van MyTemp.

Start-up en op zoek naar een notaris?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt over startups. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.