No sweat? Marks Wachters notarissen en Bamigo!

No sweat? Marks Wachters notarissen en Bamigo!

Bamigo underwear

Misschien heb je er al eens van gehoord, maar het bedrijf Bamigo is in opkomst! Deze week is er weer een nieuwe blog met onder andere de invalshoeken van Bamigo. Wat is Bamigo en wat heeft Marks Wachters notarissen hiermee te maken?

Kennismaken met Bamigo

Bamigo is het bedrijf achter een nieuwe basic-onderkledinglijn gemaakt van bamboe. De basics kenmerken zich door duurzaamheid en draagcomfort. Bamigo basics zijn anti-transpirerend, heben een perfecte pasvorm en kennen een extreem hoogwaardige afwerking. Bamigo is er van overtuigd dat bamboe de textielsoort van de toekomst is. De unieke kenmerken van het materiaal in combinatie met duurzaamheid, maakt dat bamboe een ideaal alternatief is voor traditionele katoensoorten en een musthave voor mannen van deze tijd. Bamigo voelt aan als een tweede huid en is de beste vriend van elke man, NO SWEAT Bamigo!

Bamigo voorkoopt zijn producten alleen online en is wereldwijd actief.

Marks Wachters notarissen en Bamigo

Wij zijn trots dat we Bamigo hebben mogen begeleiden bij de oprichting van hun besloten vennootschap (BV) met beperkte aansprakelijkheid. Wij als kantoor vinden het leuk om vanaf het begin af aan bij een startende onderneming als Bamigo betrokken te zijn. Bamigo is jong en vernieuwend en het begeleiden van een dergelijk bedrijf geeft ook ons veel energie. Door goed te kijken naar de wensen van een startende onderneming hebben we een passende organisatiestructuur kunnen adviseren. Er is gekeken naar de markt waarin Bamigo onderneemt. Waar liggen mogelijke aansprakelijkheidsrisico's? Welke afzetkanalen wil het bedrijf gaan gebruiken en hoe snel denkt het bedrijf te gaan groeien. Kortom we verdiepen ons in het bedrijf en in de personen achter het bedrijf.

Ook nu nog betrokken

Ook nu Bamigo groeit zijn wij nog steeds actief betrokken bij de huidige bedrijfsprocessen. Zo bekijken en beoordelen wij contracten en bieden wij ondersteuning bij notariële- of ondernemersvragen.

Bamigo:

"Wij hebben voor Marks Wachters notarissen gekozen, omdat wij zeer positieve ervaringen hebben vanuit het verleden. De ervaring is dat er wordt meegedacht en er altijd wordt gezocht naar het beste resultaat."

Een passende rechtsvorm

Bij het starten van een nieuw bedrijf is het belangrijk dat je jezelf goed laat adviseren. Het kiezen van de juiste rechtsvorm die past bij jouw persoonlijke wensen zorgt voor een stabiele basis van waaruit je verder kunt bouwen. Met name op het gebied van fiscaliteit en aansprakelijkheid heeft de keuze voor een bepaalde rechtsvorm gevolgen. Wij kunnen je bij het starten van jouw bedrijf adviseren over het kiezen van de juiste rechtsvorm en wij helpen je tijdens de rit bij het op de juiste wijze gebruiken van deze rechtsvorm. Neem gerust contact op met een van onze specialisten om samen eens naar uw rechtsvorm en organisatiestructuur te kijken.

Tip van Bamigo

"Wanneer je opzoek bent naar een goede notaris die met je meedenkt, zoekt naar oplossingen en probeert bij te dragen aan een beter bedrijfsresultaat moet je bij Marks Wachters notarissen zijn."

Wist je dat?

No sweat heeft voor Bamigo een dubbele betekenis, de letterlijke betekenis is "geen zweet" maar de uitdrukking "no sweat" betekent ook "geen zorgen". De slogan No sweat past dus perfect bij de onderkleding van Bamigo en de diensten van Marks Wachters notarissen.

Heb je vragen of advies nodig?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.