Peter van der Leegte BV

Peter van der Leegte BV

logo RatioPeter van der Leegte vertelt ons tijdens een kort interview meer over zijn organisatie: Peter van der Leegte BV. Zijn bedrijf handelt in tweedehands machines en gereedschap. Peter vertelt ook meer over zijn ervaring en samenwerking met Marks Wachters notarissen.

Hoe is Peter van der Leegte BV ontstaan?

“Peter van der Leegte BV is ontstaan doordat ik jarenlang werkzaam ben geweest voor de VDL Groep en heel graag als zelfstandige aan de slag wilde.”

 

Ben je al lang bezig als ondernemer?

“In 1990 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. In 2000 heb ik Machinehandel Teunissen in Eindhoven overgenomen. Een bedrijf dat handelt in nieuwe machines en gereedschappen voor de particulier en voor de industrie. In 2012 heb ik Van der Leegte Werkt BV opgericht: een sociale onderneming voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In 2013 is Peter van der Leegte BV opgericht, omdat dit niet meer viel te combineren met Teunissen, een bedrijf dat handelt in tweedehands industriële machines en gereedschappen. Verder halen wij ook bedrijven en kantoorpanden leeg.”

 

Wat is hetgeen dat je, als ondernemer, motiveert?

“Mijn motivatie als zelfstandig ondernemer haal ik uit het contact met klanten en de omgang met mijn personeel.” 

 

Wat was het moment dat je op zoek ging naar een notaris?

“Ik kwam de eerste keer in contact met Marks Wachters in 1983 door de aankoop van mijn eerste huis. Daar had ik al meteen een goed gevoel bij. Ik ben bij Marks Wachters terecht gekomen doordat mijn ouders al gebruik maakte van hun diensten.” 


"De uitleg is altijd in duidelijke taal."


Wordt er tijdens alle gesprekken goed meegedacht met jouw bedrijfssituatie?

“Als ik als ondernemer de expertise nodig heb van een notaris heb ik altijd een goed gevoel bij Marks Wachters omdat ik duidelijke uitleg krijg door Jaap van Zwet of Raymond van de Wouw. De uitleg is namelijk altijd in duidelijke taal. Zoals wij zeggen: in Jip en Janneke taal, zodat het voor iedereen begrijpelijk en duidelijk is.”

 

Zou je Marks Wachters notarissen aanbevelen aan andere ondernemers?

“Jazeker, ik zal Marks Wachters notarissen altijd aanbevelen bij andere ondernemers als betrouwbaar en goed kantoor.”

Contact opnemen
9.1
1096 reviews

Contact opnemen

Geïnspireerd door het verhaal van Peter van der Leegte BV of heb je advies nodig voor jouw organisatie? Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten voor advies voor jouw organisatie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.

mr. Han Kersten

Beoordelingen

1096 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf
Geplaatst op 21 januari 2023
Ervaring

In ons geval was er enige haast bij het passeren van de akte Mark Wachters notarissen was altijd erg professioneel en snel. Hele traject doorlopen zonder problemen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja