"Goedemiddag Marks Wachters notarissen met Jasmijn"

"Goedemiddag Marks Wachters notarissen met Jasmijn"

Goedemiddag met Jasmijn van de Wouw

"Goedemiddag, Marks Wachters notarissen met Jasmijn": dit zal je ongetwijfeld al een keer gehoord hebben wanneer je telefonisch contact met ons opneemt. Tja, en dan wordt er aan je gevraagd een blog te schrijven voor op de website. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Graag neem ik jullie mee en vertel ik jullie meer over de persoon achter de stem.

De persoon achter de stem

Mijn naam is Jasmijn van de Wouw, en met mijn 19 jaar ben ik de jongst gediende van het Marks Wachters-team. Om alvast opde vraag vooruit te lopen: nee, ik ben niet de dochter van Raymond! In 2014 ben ik met veel enthousiasme begonnen met de opleiding Secretaresse J4 Academy op het Koning Willem 1 College in 's-Hertogenbosch. Voor deze opleiding ben ik sinds 1 juli 2014 werkzaam als receptioniste bij Marks Wachters notarissen.

Opleidingen

Momenteel volg ik de opleiding Secretaresse. Aangezien dit een BBL opleiding is, hoef ik alleen op maandag naar school. Mijn eerste les rekenen begint om 14.00 uur, verder volg ik tot 21.00 uur de lessen: Nederlands, Engels, Word/Excel en Secretariaatspraktijk. Na deze (typische) maandag werk ik van dinsdag tot en met vrijdag als het visitekaartje van Marks Wachters aan de receptie. Mijn doel? Na het behalen van mijn niveau 3 diploma wil ik ook graag mijn niveau 4 diploma directiesecretaresse behalen in 2016.

Elke dag is anders!

Als eerste aanspreekpunt en gastvrouw ontvang ik de cliënten. Graag stel ik de cliënt op zijn of haar gemak en breng ik een lekker bakje verse koffie. Het bezetten van de receptie doe ik niet alleen, maar samen met mijn collega Ilse. Op woensdag is Ilse er niet en ben ik verantwoordelijke voor alle die dag spelende zaken. Ik begin om 08.00 uur met het opstarten van de computer en het gereed maken van de spreekkamers. Nadat de koffie vers gezet is voor de eerste afspraak kijk ik de mail en agenda na. Vanaf 08.30 kan de telefoon gaan en sta ik de mensen netjes te woord. Openheid en (persoonlijke) betrokkenheid vind ik erg belangrijk, als persoon en collega. Samen iets bereiken in goede werksfeer is toch fijn!

Als ondersteuning van mijn collega's maak ik nieuwe zaken aan en bereid ik legalisaties voor. Tegen de klok van 17.00 uur zorg ik dat de post gefrankeerd is en de keuken en spreekkamers opgeruimd en afgesloten zijn, zodat er de volgende ochtend weer direct gestart kan worden! 

Wist je dat?

Jasmijn inmiddels bij ons in dienst is? Ze werkt als notarieel medewerkster op onze afdeling onroerend goed recht.

Wil je een vraag stellen aan Jasmijn?

Heb je een vraag voor onze medewerkster Jasmijn? Vul dan ons contactformulier in en ze beantwoordt je vraag graag!