Naamswijziging kantoor Fokkema Marks Wachters notarissen

Vanaf maandag 10 september 2018 gaat het kantoor Fokkema Marks Wachters notarissen verder onder de naam ‘Marks Wachters notarissen Nuenen’. Ook is er een kleine wijziging in de openingstijden. Vanaf 10 september zijn wij van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend.

Voor onze cliënten zal er verder niets veranderen. Notaris Tsjeard Fokkema blijft aan als notaris in Nuenen en staat je samen met het team graag te woord, zoals je van ons gewend bent.

Marks Wachters notarissen Nuenen is gevestigd aan Kloosterstraat 3 te Nuenen. Wij verlenen onze cliënten een full-service pakket op verschillende rechtsgebieden in Nuenen en omstreken. Zo kun je bij ons terecht voor de rechtsgebieden: personen- en familierecht, schenk- en erfrecht, onroerend goed recht en ondernemingsrecht. Met onze gedegen expertise helpen wij je graag!

Contactgegevens Marks Wachters notarissen Nuenen

Onze nieuwe contactgegevens worden:

Marks Wachters notarissen Nuenen
Parkstraat 54
5671 GH Nuenen
nuenen@markswachters.nl

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. In een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar jouw wensen en verdiepen wij ons in jouw specifieke situatie.