Naamswijziging kantoor Fokkema Marks Wachters notarissen

Naamswijziging kantoor Fokkema Marks Wachters notarissen

Vanaf maandag 10 september 2018 gaat het kantoor Fokkema Marks Wachters notarissen verder onder de naam ‘Marks Wachters notarissen Nuenen’. Ook is er een kleine wijziging in de openingstijden. Vanaf 10 september zijn wij van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend.


Het vertrouwd gevoel

Ondanks de wijziging van de naam en het ingaan van het pensioen van notaris Fokkema, hoeven onze cliënten niet bang te zijn om het vertrouwd gevoel te verliezen. Opvolgend notaris Anne van Uden staat samen met het team klaar om iedereen van dienst te zijn.

Marks Wachters notarissen Nuenen is inmiddels gevestigd aan de Parkstraat 54 te Nuenen. Wij verlenen onze cliënten een full-service pakket op verschillende rechtsgebieden in Nuenen en omstreken. Zo kun je bij ons terecht voor de rechtsgebieden: personen- en familierecht, schenk- en erfrecht, onroerend goed recht en ondernemingsrecht. Met onze gedegen expertise helpen wij je graag!


Contactgegevens Marks Wachters notarissen Nuenen

Marks Wachters notarissen Nuenen
Parkstraat 54
5671 GH Nuenen
nuenen@markswachters.nl

Contact opnemen

Wil je meer informatie aanvragen bij Marks Wachters notarissen, heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte met betrekking tot onze diensten? Vul dan hieronder jouw gegevens in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

mr. Anne van Uden - van Dijk