Beleid omtrent het coronavirus

(laatste update: 08-05-2020)

Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei 2020 delen wij u het volgende mede met betrekking tot ons beleid inzake het coronavirus (COVID-19). Onderstaande maatregelen zijn genomen voor uw en onze gezondheid en om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

1. Afspraken

Allereerst: ons uitgangspunt is dat reeds geplande en noodzakelijke afspraken voor het passeren van akten op onze kantoren gewoon doorgaan.

Daarnaast blijven wiju de mogelijkheid bieden om een bespreking per telefoon of via beeldtelefoon (Skype/FaceTime) plaats te laten vinden. Als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, laat dit dan weten aan de collega die uw dossier in behandeling heeft.

Besprekingen bij u thuis of bij u op locatie zullen in overleg met de behandelaar van het dossier al dan niet doorgaan. Als u wenst uw afspraak/bespreking uit de stellen, neemt u dan alstublieft contact met een van onze kantoren op.

Indien u niets van een van onze collega’s verneemt, dan gaat uw afspraak door zoals deze gepland is.

2. Bezoekers van een van onze kantoren

Wanneer u een van onze kantoren bezoekt dan verwachten wij van u, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, dat u zich aan de door het RIVM bekend gemaakte richtlijnen (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-gezondheid) zult houden. Mocht u verkouden zijn, hoesten, keelpijn of koorts hebben, kom dan niet naar kantoor, ook niet bij de lichtste klachten, maar neem contact op met de collega die uw dossier in behandeling heeft en zoek met hem/haar naar een passende oplossing voor de situatie.

Bij uw bezoek aan onze kantoren verzoeken wij u geen handen te schudden, in uw elleboog te hoesten en te niezen en wanneer u langer op een van onze kantoren verblijft regelmatig uw handen te wassen. Daarnaast verzoeken wij u om bij binnenkomst op ons kantoor gepaste afstand met onze collega’s aan de receptie te houden. Als laatste verzoeken wij u uitsluitend met de tekenbevoegde personen naar (passeer)afspraken bij ons op kantoor te komen. Hoewel wij een open kantoor zijn waar iedereen zich thuis moet voelen, vinden wij het momenteel van groot belang dat het besmettingsrisico zo laag mogelijk blijft. Laat daarom bij voorkeur uw kinderen, kleinkinderen en eventuele andere gasten thuis.

Een instructie van bovenstaande zult u ook op ons kantoor aantreffen.

3. Medewerkers

Onze collega’s werken zo veel als mogelijk vanuit huis en in verschillende poules op kantoor. Mede om er zo voor te zorgen dat er niet onnodig veel personen op onze kantoren aanwezig zijn en de noodzakelijke afspraken daar waar mogelijk doorgang te kunnen laten vinden.

Onze collega’s zijn gewoon te bereiken via e-mail en telefoon, echter kan het zijn dat zij niet direct op uw e-mail kunnen reageren of te woord kunnen staan. Zij zullen u zo spoedig mogelijk terug e‑mailen of bellen.

4. Actueel

Gezamenlijk kijken wij uit naar de aangekondigde versoepelingen in het stappenplan van het kabinet. Echter zijn wij ook van menig dat wij nog altijd allemaal bewust moeten handelen en de gezondheid van een ieder voorop moeten stellen. 

Wij zullen dit bericht up-to-date houden ingeval er vanuit de overheid nieuwe richtlijnen worden voorgeschreven. Kijk daarom regelmatig op onze website wanneer u in de komende tijd een afspraak op een van onze kantoren heeft.

 

Hebt u nog vragen? Bel ons dan!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen u graag verder en adviseren graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.