Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Beleid omtrent het coronavirus

(laatste update: 03-11-2021)

Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november 2021 delen wij u het volgende mede met betrekking tot ons beleid inzake het coronavirus (COVID-19). Onderstaande maatregelen zijn genomen voor uw en onze gezondheid en om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

1. Afspraken

Allereerst: is ons uitgangspunt dat reeds geplande en noodzakelijke afspraken voor het passeren van akten op onze kantoren gewoon doorgaan.

Daarnaast blijven wij de mogelijkheid bieden om een bespreking per telefoon of via beeldtelefoon (3CX/Skype/FaceTime) plaats te laten vinden. Als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, laat dit dan weten aan de medewerker die uw dossier in behandeling heeft.

Besprekingen bij u thuis of bij u op locatie zullen in overleg met de behandelaar van het dossier al dan niet doorgaan. Als u wenst uw afspraak/bespreking uit de stellen, neemt u dan alstublieft tijdig contact op met een van onze kantoren.

Indien u niets van een van onze medewerkers verneemt, dan zal uw afspraak doorgaan zoals deze gepland is.

2. Bezoekers van een van onze kantoren

Wanneer u een van onze kantoren bezoekt verwachten wij van u, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, dat u zich aan de door het RIVM bekend gemaakte richtlijnen zult houden. Bent u verkouden, moet u hoesten, hebt u keelpijn of koorts kom dan niet naar ons kantoor, ook niet bij de lichtste klachten, maar neem direct contact op met de medewerker die uw dossier in behandeling heeft samen met hem/haar zal gekeken worden naar een passende oplossing voor de situatie.

Bij uw bezoek aan onze kantoren verzoeken wij u geen handen te schudden, in uw elleboog te hoesten en te niezen en wanneer u langer op een van onze kantoren verblijft regelmatig uw handen te wassen. Daarnaast verzoeken wij u om bij binnenkomst op ons kantoor gepaste afstand te houden tot onze collega’s aan de receptie. Wij adviseren iedereen om gebruik te maken van geschikte mondkapjes, wij stellen deze dan ook gratis beschikbaar voor bezoekersr aan ons kantoor. Tijdens besprekingen kunt u gebruik maken van mondkapje wanneer u dit wenst, geef dit bij voorkeur ook aan bij de behandelaar. Als laatste verzoeken wij u uitsluitend met de tekenbevoegde personen naar (passeer)afspraken bij ons op kantoor te komen. Hoewel wij een open kantoor zijn waar iedereen zich thuis moet voelen, vinden wij het momenteel van groot belang dat het besmettingsrisico zo laag mogelijk blijft. Laat daarom bij voorkeur uw kinderen, kleinkinderen en eventuele andere gasten thuis

Een instructie van bovenstaande zult u ook op ons kantoor aantreffen.

3. Medewerkers

Alle medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit thuis en waarnodig in verschillende poules op kantoor. Mede om ervoor te zorgen dat er niet onnodig veel personen op onze kantoren aanwezig zijn en de noodzakelijke afspraken toch zoveel mogelijk door kunnen gaan.

Onze medewerkers zijn te bereiken via e-mail en telefoon, echter kan het zijn dat zij niet direct op uw e-mail kunnen reageren of u te woord kunnen staan aan de telefoon. Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk terug e‑mailen of bellen.

4. Actueel

Gezamenlijk kijken wij uit naar de tijden zonder alle benodigde maatregelen. Tot die tijd zullen wij de gezondheid van een ieder voorop stellen. Wij zullen dit bericht up-to-date houden aan de hand van de berichtgeving vanuit de overheid. Kijk daarom regelmatig en zeker vlak voordat u naar ons kantoor komt op onze website.

 

Hebt u nog vragen? Bel ons dan!

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen u graag verder en adviseren graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Brian Rooijackers