Particulieren

Particulieren

Dienstverlening voor particulieren

Een betrokken notaris helpt je met specifieke vraagstukken die je tegenkomt in jouw leven. Leuke en minder leuke gebeurtenissen wisselen elkaar af. Je gaat trouwen, koopt een huis en wellicht krijg je kinderen. Naast deze gebeurtenissen komt het voor dat je een dierbare verliest of een scheiding meemaakt. Al deze emotionele hoogte- en dieptepunten hebben vaak ook een rationele, juridische kant. Die kant nemen wij als notaris graag voor onze rekening. Jouw persoonlijke situatie is belangrijk voor jou en dat belang behartigen wij.

Marks Wachters notarissen laat je zorgeloos van de mooie, nieuwe hoofdstukken genieten, of we laten je juist rustig jouw verlies verwerken wetende dat alles goed geregeld is. Goed geregeld, voor nu én voor de toekomst, daar zorgen wij voor! Wij zijn je van dienst met oprechte betrokkenheid, persoonlijk advies, heldere taal en een vlotte afwikkeling.


Een huis kopen

Gefeliciteerd, je gaat een huis kopen! Wij zetten voor je op een rijtje wat je allemaal moet regelen. Heb je al gedacht aan het opstellen van een koopovereenkomst, een akte van levering of een hypotheekakte? Wanneer je een appartement gaat kopen denk dan ook aan de appartementsrechten. Koop je een huis én ga je binnenkort samenwonen? Vergeet dan eventueel het samenlevingscontract niet!

Vermogen overdragen

Wanneer je jouw vermogen over wil dragen bij leven dan zijn hier enkele opties voor. Heb je al nagedacht over een schenking of over estate planning? Indien je nog beschikt over vermogen bij overlijden krijgen jouw nabestaanden te maken met een boedelafwikkeling en een erfenis. Om dit laatste eenvoudig te maken voor jouw nabestaande(n) kun je een (levens)testament op laten stellen.

Trouwen en scheiden

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, of kies je toch voor een geregistreerd partnerschap? Alle belangrijke informatie over het geregistreerd partnerschap, huwelijkse voorwaarden en de algehele gemeenschap van goederen hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Een echtscheiding is een vervelende situatie. Toch moet je ook bij een scheiding goed nadenken over bepaalde aspecten. Een overzicht daarvan is te vinden op onze website.

Juridisch advies

De (kandidaat-)notarissen, juristen en adviseurs van Marks Wachters zijn, op grond van hun ervaring, expertise of specifieke opleiding in staat om je op allerlei rechtsgebieden advies te geven. Marks Wachters notarissen biedt je juridisch advies op maat.

Heb je vragen? Of heb je advies nodig?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Anne van Uden-van Dijk

Zakelijke dienstverlening

Als ondernemer heb je ook geregeld de diensten van een notaris nodig. De notarissen en juristen van Marks Wachters notarissen adviseren jou als ondernemer graag over je onderneming. Zo ben je er zeker van dat de gekozen structuur en de gemaakte afspraken goed bij de door jou gewenste situatie passen. Deze advisering is altijd op maat en specifiek voor jouw situatie.

Beoordelingen

1252 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
M.A. Mehmedov
Geplaatst op 14 juni 2024
Ervaring

Top-professional service

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

J. Priem
Geplaatst op 13 juni 2024
Ervaring

Prettig zakelijk en op tijd.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Henk Velthuijsen
Geplaatst op 13 juni 2024
Ervaring

Goed punctueel snel

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja