mr. Jaap van Zwet

mr. Jaap van Zwet

Jaap van Zwet is werkzaam binnen de specialisatie ondernemingsrecht en rechtspersonenrecht. Jaap is sinds 2011 verbonden aan Marks Wachters notarissen en daarvoor heeft hij korte tijd als advocaat gewerkt in een notarissen en advocatenpraktijk.

De werkzaamheden die Jaap verricht hebben allemaal een link met de ondernemer of de onderneming. Zo is Jaap vaak betrokken bij het opzetten van ondernemingsvormen en vennootschapstructuren, de verkoop van of de overname van bedrijven, het aan- of verkopen van bedrijfsonroerendgoed, het optuigen van beleggingsconstructies, het faciliteren van bedrijfsopvolgingen binnen familieverband en dergelijke ondernemingsrechtelijke aangelegenheden. Jaap treedt ook regelmatig op als geschilbeslechter of bemiddelaar bij conflicten binnen families, aandeelhoudersvergaderingen of bestuursvergaderingen en hij geeft lezingen over onderwerpen die met zijn werkzaamheden verband houden.

Jaap van Zwet is lid van verschillende businessclubs in (regio) Eindhoven en daarnaast maatschappelijk betrokken bij een aantal verenigingen en stichtingen.

 

mr. Jaap van Zwet

mr. Jaap van Zwet

Beoordelingen

1096 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf
Geplaatst op 21 januari 2023
Ervaring

In ons geval was er enige haast bij het passeren van de akte Mark Wachters notarissen was altijd erg professioneel en snel. Hele traject doorlopen zonder problemen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja