Han Kersten is officieel beëdigd tot notaris bij Marks Wachters notarissen

Han Kersten is officieel beëdigd tot notaris bij Marks Wachters notarissen

Han Kersten is officieel beëdigd tot notaris bij Marks Wachters notarissen

2 maart 2021

Han Kersten is officieel beëdigd tot notaris in de Rechtbank Oost-Brabant. Hiermee is Han vanaf nu werkzaam als notaris bij Marks Wachters notarissen in Eindhoven.


Han Kersten (31) heeft Notarieel Recht gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is in 2014 als beginnend kandidaat-notaris, begonnen bij Marks Wachters notarissen. Daarvoor heeft hij twee jaar ervaring opgedaan in het notariaat bij een ander notariskantoor. In 2017 rondde Han cum laude de beroepsopleiding notariaat af. Vanaf dat moment was hij al waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris bij Marks Wachters notarissen.

Han richt zich met name op het ondernemingsrecht. In zijn praktijk adviseert Han veel  MKB-bedrijven, familiebedrijven en start-ups. Han heeft naast zijn kennis over het ondernemingsrecht ook een uitgebreide kennis van het personen- en familierecht en onroerend goedrecht.

Met zijn benoeming tot notaris is Han de tweede notaris bij Marks Wachters notarissen in Eindhoven. Han heeft tijdens zijn loopbaan gezien hoe Marks Wachters als notariskantoor een andere weg is in geslagen. Hierbij is het kantoor de nadruk gaan leggen op een duidelijke en betrokken dienstverlening van een hoge kwaliteit. Bij Marks Wachters moest de dienstverlening echt anders worden dan cliënten gewend zijn van een traditioneel notariskantoor. Han heeft zelf meegewerkt aan deze verandering, daarom zit zijn visie ook al diepgeworteld in de organisatie. Han kijkt er naar uit om samen met het team van Marks Wachters notarissen verder te bouwen aan een mooie organisatie en heeft erg veel zin om in zijn nieuwe rol als notaris de relaties en cliënten van het kantoor in Eindhoven te gaan bedienen.


Op zoek naar een notaris in Eindhoven?

Bij Marks Wachters notarissen combineren we hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Onze specialisten adviseren je dan ook graag over jouw persoonlijke situatie en houden rekening met jouw wensen. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

mr. Han Kersten