Graag stellen wij je voor aan:

Graag stellen wij je voor aan:

Graag stellen wij je voor aan:

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe strategisch adviseurs, Annemarie Willems en Joost van Zwet. Het afgelopen jaar hebben wij op kantoor gemerkt dat ondernemers ons vragen te helpen met zaken die niet direct binnen onze notariële en juridische dienstverlening vallen. Omdat wij onze relaties graag voorzien van een complete en passende dienstverlening hebben wij besloten om onze adviespraktijk uit te bereiden. Met de komst van Annemarie en Joost verwachten wij een dienstverlening te aanbieden die nog beter aansluit op de behoefte van de ondernemer.

Wie zijn Annemarie en Joost?

Annemarie Willems

Annemarie is sinds 1 oktober 2021 als zakelijk en vermogensadviseur werkzaam bij Marks Wachters. Zij is sociaal en fiscaal econoom. Annemarie heeft uitgebreide werkervaring binnen de ING bank. Jarenlang lag haar focus op het helpen van klanten bij het structureren van hun vermogen en het inrichten van complexe financieringen. Op deze gebieden zal Annemarie zichzelf inzetten als aanvulling op onze huidige juridische dienstverlening.

In haar vrije tijd zeilt Annemarie graag, met name op zee waarbij geen uitdaging haar teveel is. Na een onstuimige zeiltocht houdt ze er van om tot rust te komen in een goed restaurant.

Annemarie gelooft als adviseur dat het geven van ruimte aan collega’s hun autonomie vergroot, de onderlinge samenwerking verbetert en daarmee voor meer werkplezier en positieve energie zorgt.

 

Joost van Zwet

Joost is een veelzijdige, enthousiaste en resultaatgerichte adviseur. Hij heeft een economische achtergrond en heeft gewerkt als toezichthouder en strateeg bij de Autoriteit Consument & Markt. Joost heeft uitgebreide ervaring met het leiden van projecten, begeleiden van teams, uitvoeren van organisatorische en economische analyses. Hierover adviseert hij op directie- en bestuursniveau.

Ook houdt Joost zich graag bezig met het schrijven van aansprekende teksten voor corporate communicatie en speeches en is hij beschikbaar voor het leiden van gesprekken of debatten (ook in het Engels).

In zijn vrije tijd volgt Joost vooral het nieuws en de politiek. Daarnaast kijkt Joost graag naar een mooie race in de formule 1.

Joost gelooft als adviseur in de groei van organisaties door een duidelijke visie en strategie, waarbij samenwerking centraal staat en hiërarchie tussen collega’s nauwelijks een rol speelt. Joost krijgt daarom ook veel energie van een goede samenwerking met collega’s.

Wat kunnen ondernemers verwachten

Ondernemers kunnen dilemma’s over hun onderneming met ons delen, waarbij we graag met ze meedenken over de wijze waarop ze hun bedrijf kunnen organiseren, aansturen en verbeteren. Zowel startups als gevestigde ondernemers zijn welkom met allerlei ondernemingsvraagstukken, bijvoorbeeld over hun strategische koers. Afhankelijk van het vraagstuk kiezen we een passende aanpak. Zo zijn we in staat inzichten te brengen in coachende gesprekken of brainstormsessies, maar we kunnen ook specifieke economische, financiële of organisatorische analyses uitvoeren en assisteren bij financierings- of investeringsafwegingen of het formuleren van een (groei)strategie voor een onderneming.

Benieuwd of Annemarie en Joost iets kunnen betekenen voor jou of jouw onderneming?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annemarie en Joost. Onder het genot van een kop koffie kijken Annemarie en Joost graag met je mee en leren ze jou graag persoonlijk kennen en als ondernemer.