Binnen 3 uur ingeschreven bij de KvK

Na het oprichten van een Besloten Vennootschap (B.V.), Naamloze Vennootschap (N.V.), Stichting of een andere onderneming of organisatie verzorg ik voor u de inschrijving van de onderneming of organisatie in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Door middel van onze digitale rechtstreekse verbinding met het Handelsregister is de inschrijving binnen drie uur verwerkt en beschikt u derhalve dezelfde dag nog over een inschrijfnummer.

Jaarlijkse verplichte bijdrage afgeschaft

De verplichte jaarlijkse bijdrage die de Kamer van Koophandel voor ingeschreven ondernemingen en instellingen hanteerde is in 2013 afgeschaft. In plaats daarvan geldt voor de inschrijving van een nieuwe onderneming of organisatie vanaf 15 februari 2014 een eenmalige inschrijfvergoeding van €50,-. De inschrijfvergoeding is verschuldigd bij de eerste inschrijving van een onderneming of rechtspersoon in het handelsregister en bij een voortzetting, overname, splitsing of fusie waarbij een nieuwe onderneming of rechtspersoon wordt ingeschreven. Deze vergoeding dekt de administratieve kosten die aan de inschrijving zijn verbonden.


Contact opnemen

U kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer u een vraag heeft over de inschrijving bij de KvK. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen u graag verder en adviseren graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Inschrijven KvK