Anne van Uden – van Dijk is officieel beëdigd tot notaris bij Marks Wachters notarissen Nuenen

Anne van Uden – van Dijk is officieel beëdigd tot notaris bij Marks Wachters notarissen Nuenen

Anne van Uden – van Dijk is officieel benoemd tot notaris bij Marks Wachters notarissen Nuenen

Op 30 september 2019 is Anne in de Rechtbank Oost-Brabant beëdigd tot notaris. Vanaf vandaag 1 oktober is Anne officieel notaris bij Marks Wachters notarissen Nuenen aan de Parkstraat 54 te Nuenen.

Anne is in 2012 afgestudeerd in Notarieel Recht en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Nijmegen. Sindsdien is ze werkzaam geweest als kandidaat-notaris in de algemene praktijk. Daarnaast heeft ze in juni 2016 de beroepsopleiding Notariaat afgerond. Sinds september 2016 versterkt Anne het team in Nuenen als kandidaat-notaris.

Vanaf begin 2018 is Anne ook als ondernemer verbonden met het kantoor. Vanaf dat moment is ze onder andere bezig geweest met de stappen tot opvolging van oud notaris Tsjeard Fokkema. Hij werkte al sinds 1 september 2014 samen met Marks Wachters notarissen. Nu Anne benoemd is tot notaris zal zij alle werkzaamheden van Tsjeard Fokkema overnemen. Gisteren 30 september heeft Tsjeard Fokkema dan ook officieel zijn laatste akte als notaris te Nuenen getekend, vanaf vandaag zal notaris Anne van Uden - van Dijk de aktes te Nuenen tekenen.

Met haar jonge leeftijd van 32 jaar oud, een eigen denkwijze en een modern kantoor in Nuenen wil Anne graag het verschil te maken binnen het soms erg traditionele notariaat. Naast dat zij alles op een persoonlijke manier en in begrijpelijke taal uitlegt, neemt Anne met relaties en cliënten de stappen van bespreking tot het ondertekenen van een akte door. Dat zorgt er namelijk voor dat het voor hen begrijpelijk wordt.

Op zoek naar een notaris in Nuenen?

Bij Marks Wachters notarissen Nuenen combineren we hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Onze specialisten adviseren je dan ook graag over jouw persoonlijke situatie en houden rekening met jouw wensen. Interesse of een vraag stellen? Neem contact met ons op!

mr. Anne van Uden - van Dijk