Beoordelingen
Beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen over Marks Wachters notarissen

Marks Wachters notarissen geeft advies en verleent notariële diensten aan particulieren en bedrijven op een hoog niveau en op een toegankelijke manier. Om ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen van onze cliënten blijven voldoen, bieden we de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Hiervoor werken we samen met The Feedback Company om de beoordelingen van onze dienstverlening objectief te meten.

Op deze pagina vind je de meest recente beoordelingen van onze dienstverlening door onze cliënten en relaties. Je kunt alle beoordelingen ook terugvinden op de website van The Feedback Company. Bekijk daarnaast ook eens onze Google Reviews.

H S Accountancy
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Zeer goed en prettig bedrijf om mee samen te werken snel efficient en flexible in de omgang.

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Vanuit een modern gedachtegoed sluit de manier van werken perfect aan op de wensen van de huidige maatschappij.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Verkoop van diversen woningen

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Kantoor dat goed meedenkt

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

De betreffende notaris waar ik mee te maken had was geduldig professioneel en zeer deskundig.

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Zie ervaring

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

R.v.A. mushrooms
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

redelijk tot goed

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Bij Marks Wachter notarissen is de klant nog koning Het kantoor heeft zich naar ons en onze klanten toe laten zien als een professionele notaris met gevoel voor zijn klanten. Laten zien wat mogelijk is maar zeker ook vertellen wat niet mogelijk is. Hierdoor is direct duidelijk waar je aan toe bent.

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Zijn ook bereid om extra advies te geven zonder direct een factuur hiervoor te versturen. Geen addertjes onder het gras of extra kosten achteraf.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf van der Meijs
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Goed

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Goede samenwerking

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Goede persoonlijke en open dienstverlening.

Afgenomen dienst

Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Peter van der Leegte
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

gewoon goed geregeld

Afgenomen dienst

Ondernemers Vastgoed

Sterke punten, verbeterpunten of tips

goede deskundige communicatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Lameco
Geplaatst op 1 oktober 2014
Ervaring

Lameco Test

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Jan Zweekhorst BLM
Geplaatst op 29 september 2014
Ervaring

Oprichting BV s en herstructurering

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

persoonlijk

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja