Over ons

Over ons

Over Marks Wachters notarissen

Sinds 1949 combineren wij bij Marks Wachters notarissen hoogwaardige dienstverlening met persoonlijk aandacht. Bij Marks Wachters notarissen focussen wij ons op de particulieren en ondernemers van regio Groot Eindhoven. Omdat ons kantoor een lange geschiedenis kent lees je op deze pagina alles over ons.


Of je nu een huis gaat (ver)kopen, een BV wilt oprichten, een testament op wilt laten maken, een schenking wilt doen, een verklaring van erfrecht nodig hebt of behoefte hebt aan ondernemersadvies, bij ons ben je aan het juiste adres! 


Onze manier van werken: Duidelijk en betrokken

Marks Wachters notarissen is een laagdrempelig notariskantoor dat hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht combineert. Hoewel wij al sinds 1949 bestaan en een begrip zijn in de regio Groot-Eindhoven zijn wij niet in het verleden blijven hangen. Met onze blik gericht op de toekomst helpen wij jou als duidelijk en betrokken adviseur bij allerlei vraagstukken in jouw leven.

Duidelijk en betrokken, daar staat Marks Wachters voor. Met ‘duidelijk’ bedoelen wij dat wij in gewone mensentaal met jou communiceren en onnodig moeilijk taalgebruik vermijden. Met ‘betrokken’ wordt bedoeld dat wij voor een persoonlijke benadering gaan: jij moet je thuis voelen bij onze mensen en bij ons op kantoor. Daarom zijn wij gehuisvest in een modern, eigentijds kantoor met een warme uitstraling aan de rondweg van Eindhoven (Onze Lieve Vrouwestraat 8).

Onze dienstverlening wordt door onze cliënten gemiddeld beoordeeld met een 9+!


Onze historie

Marks Wachters notarissen - Eindhoven

Op 28 juli 1949 werd de heer J.A. Govers beëdigd tot notaris in Eindhoven. Hij was de eerste notaris van het kantoor dat later de naam Marks Wachters notarissen kreeg. Notaris Govers werd opgevolgd door notaris Marks en niet veel later werd ook de heer Wachters tot notaris in Eindhoven beëdigd. Deze twee notarissen waren jarenlang het gezicht van kantoor en zij konden een groot deel van particulier en zakelijk Eindhoven tot hun klantenkring rekenen. Vele Eindhovense bedrijven en instellingen zijn opgericht met een handtekening van notaris Marks of notaris Wachters. Ook vele mensen uit Nuenen, Geldrop en Waalre kwamen naar Eindhoven om bij Marks en Wachters hun zaken te regelen.

Vanwege de jarenlange verbondenheid van de heren Marks en Wachters aan ons notariskantoor hebben de opvolgende notarissen Peter van der Horst, Peter van Dongen, Raymond van de Wouw en Han Kersten ervoor gekozen hun namen voor altijd met het kantoor Marks Wachters notarissen verbonden te laten zijn en deze ongewijzigd te laten voortbestaan.

Raymond van de Wouw werd in 2009 notaris bij Marks Wachters notarissen. Hij begon zijn carrière als notaris te Eindhoven in 1998. Na een aantal jaar startte Raymond in 2001 zijn eigen notariskantoor in Woensel. Dit kantoor fuseerde in 2009 met het kantoor Marks Wachters notarissen. Met de fusie van de kantoren kwam Raymond aan het roer te staan van Marks Wachters notarissen, daar heeft Raymond gestaan tot aan zijn overlijden in april 2021.

In 2011 kwam Jaap van Zwet als partner en jurist aan boord bij Marks Wachters notarissen. De focus van Jaap ligt op de zakelijke klanten van kantoor. Hij adviseert vele ondernemers en bedrijven uit onder andere Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Nuenen en Waalre. Naast  de dienstverlening aan de zakelijke klanten, houdt Jaap zich veel bezig met de bedrijfsvoering van Marks Wachters notarissen. Jaap gebruikt zijn ondernemersgeest zowel voor relaties als voor het kantoor van Marks Wachters notarissen.

In het voorjaar van 2021, werd Han Kersten officieël benoemd tot notaris te Eindhoven, nadat hij al sinds 2014 als kandidaat-notaris bij Marks Wachters werkzaam was. Han heeft tijdens zijn loopbaan gezien hoe Marks Wachters als notariskantoor een andere weg is in geslagen. Hierbij is het kantoor steeds meer nadruk gaan leggen op een duidelijke en betrokken dienstverlening van een hoge kwaliteit. Bij Marks Wachters moest de dienstverlening écht anders worden dan cliënten gewend zijn van een traditioneel notariskantoor.

Marks Wachters notarissen Nuenen

Op 1 september 2014 werd de samenwerking tussen Marks Wachters notarissen en notaris Tsjeard Fokkema van notariskantoor Fokkema uit Nuenen getekend, om zo ook in Nuenen de particuliere en zakelijke markt te kunnen bedienen met hoogwaardige dienstverlening. Na een samenwerking onder de naam Fokkema Marks Wachters notarissen, gaat het oude kantoor van notaris Fokkema sinds september 2018 verder onder de naam Marks Wachters notarissen Nuenen.

Sinds 2016 werd notaris Tsjeard Fokkema ondersteund door, voormalig kandidaat-notaris, Anne van Uden. Anne van Uden was dan ook de aangewezen kandidaat om Tsjeard op te volgen. Dit gebeurde op 30 september 2019 toen notaris Fokkema zijn laatste akte als notaris te Nuenen tekende. Anne van Uden werd die dag beëdigd tot notaris en heeft sindsdien de dagelijkse leiding over het kantoor in Nuenen. Jaap, Han en Anne zullen zich samen met alle kandidaat-notarissen, juristen, adviseurs en ondersteuners inzetten om al onze cliënten op een toegankelijke, betrokken en efficiënte wijze van dienst te zijn.


Onze mensen

Bij Marks Wachters notarissen werken vakmensen met ieder hun eigen specialisatie. Dit team van specialisten zet zich iedere dag in voor al onze cliënten. Samen werken zij aan  hoogwaardige dienstverlening, waarbij we ernaar streven onze klantbeoordeling van 9+ te blijven waarmaken. 

Heb je vragen? Of heb je advies nodig?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Robert Mirck

Beoordelingen

1097 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Christiaan en Brigitte van Hoof
Geplaatst op 3 februari 2023
Ervaring

Correct maar zeker niet saai en stoffig zoals dat vroeger vaak ging.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja