Marks Wachters Eindhoven verhuist op 25 september naar de Insulindelaan
Marks Wachters Eindhoven verhuist op 25 september naar de Insulindelaan

Marks Wachters Eindhoven verhuist op 25 september naar de Insulindelaan

Marks Wachters Eindhoven verhuist op 25 september naar de Insulindelaan

5 september 2023

Vanaf 25 september 2023 opent ons nieuwe kantoor in Eindhoven op de Insulindelaan 115. Ons kantoor is door de groei van de afgelopen jaren steeds wat krapper geworden. Met ons 75-jarig jubileum in zicht, zetten we graag stappen vooruit. Als groeiende organisatie met ambiteuze plannen biedt onze nieuwe locatie niet alleen meer ruimte, maar ook meer mogelijkheden. We kijken ernaar uit om je vanaf 25 september te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Klik hier om direct jouw route te plannen met Google Maps.

De afgelopen tijd stond in het teken van een flinke verbouwing. Ook op dit moment wordt er nog hard gewerkt om ons volledig nieuwe kantoor op tijd gereed te hebben. Vanzelfsprekend staat de gastvrije, laagdrempelige en warme sfeer centraal. Ook op deze nieuwe plek zorgen we ervoor dat onze collega's en cliënten zich meteen thuis voelen. Om ervoor te zorgen dat onze verhuizing vlekkeloos verloopt, sluiten we vrijdag 22 september om 16.00 de deuren in Eindhoven en op onze locatie in Nuenen.

Ons Nieuwe Adres in Eindhoven: Insulindelaan 115

Je vindt ons binnenkort op Insulindelaan 115 in Eindhoven. Dit frisse, ruimere kantoor geeft ons de kans om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en te groeien als notariskantoor.  Je kunt gebruik maken van de gratis parkeergelegenheden rondom ons kantoor aan de Insulindelaan 115. Je herkent ons pand aan de glazen gevel en groene zonwering. Ons kantoor bevindt zich aan de rondweg van Eindhoven, op de kruising van de Tongelresestraat met de Insulindelaan. Vanuit zuidelijke richting kun je na het kruispunt meteen rechts de parallelweg nemen en rijd je langs ons kantoor. Vanuit noordelijke richting is het mogelijk op het kruispunt links voor te sorteren, een U-bocht te maken en meteen de parallelweg te nemen. Aan de zijkant van het pand en in deze straat (Melkweg) bevinden zich gratis parkeerplekken. Ook is het mogelijk om gratis aan de parallelweg te parkeren. De ingang van het pand bevindt zich aan de voorzijde.

Klik hier om direct jouw route te plannen met Google Maps.

Afspraken op en na 22 september

Op 22 september sluiten onze kantoren om 16.00 uur. Alle afspraken gemaakt op 25 september en daarna vinden plaats op ons nieuwe kantoor op de Insulindelaan 115 in Eindhoven. Ons adres in Nuenen blijft ongewijzigd.

Onze service blijft hetzelfde: duidelijk en betrokken

Op onze kantoren in Eindhoven en Nuenen combineren we hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht. Marks Wachters notarissen bestaat al sinds 1949, we zijn een begrip in de regio Groot Eindhoven. We zijn niet in het verleden blijven hangen. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich bij ons thuis voelen. Met onze blik op de toekomst helpen wij jou bij allerlei vraagstukken in het leven.We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op onze nieuwe locatie vanaf 25 september. Als je vragen of opmerkingen hebt over onze verhuizing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Advies nodig of heb je vragen?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je vragen hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. 

mr. Jaap van Zwet