Tolken

Tolken

Tolken bij Marks Wachters notarissen

Steeds meer mensen komen vanuit het buitenland naar de regio Eindhoven om hier te werken voor bedrijven zoals Philips, ASML, Neways, NXP, VDL en andere bedrijven met medewerkers uit verschillende landen. Vaak lopen deze werknemers tegen een taalprobleem aan als ze bij de notaris komen. Ze zijn de Nederlandse taal niet machtig en daarom is het lastig om te begrijpen welke stukken ze bij zich moeten hebben, wat ze precies ondertekenen en welke consequenties dit heeft.


Wij bij Marks Wachters notarissen vinden het belangrijk dat onze cliënten weten welke documenten ze ondertekenen, welke consequenties hieraan verbonden zijn en dat onze cliënten daar goed over worden geïnformeerd. Naar onze mening is het dan ook van wezenlijk belang dat wanneer een cliënt de Nederlandse taal niet machtig is, hij wordt geïnformeerd in een taal die hij wel begrijpt en zodoende kennis heeft van de inhoud van de documenten die hij ondertekend en wat de consequenties daarvan zijn. Dat is waarom wij ons hebben gespecialiseerd in het verlenen van diensten aan niet-Nederlandstalige klanten bij het opstellen van akten en andere documenten en kunnen bij ons de besprekingen in deze talen plaatsvinden aangezien ons kantoor beschikt over het beste netwerk van tolken en vertalers.

Wij schakelen onze tolken in wanneer buitenlandse cliënten in Nederland een huis aankopen of een financiering aangaan of ondernemers in Nederland een vennootschap op willen richten en de oprichter het Nederlands of Engels niet machtig is. De akten worden weliswaar verleden in de Nederlandse taal maar bij het passeren van de akten is een tolk aanwezig om de inhoud van de akten aan de buitenlandse cliënten over te brengen. Ondernemers hebben de notariële akten vaak in het Engels, Duits, Frans of Pools nodig om in hun land van verblijf zaken te doen met hun Nederlandse vennootschap. Wij bieden de akten daarom in meerdere talen aan indien dat noodzakelijk is.


Speciaal voor onze Engelstalige klanten hebben wij ook een Engelstalige websitewww.markswachtersnotarissen.com

We have made a english version of our website for our international customers. You can go to our english website by using the orange button below.

Contact opnemen
9.1
1096 reviews

Contact opnemen

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Lex Heijmans

Beoordelingen

1096 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf
Geplaatst op 21 januari 2023
Ervaring

In ons geval was er enige haast bij het passeren van de akte Mark Wachters notarissen was altijd erg professioneel en snel. Hele traject doorlopen zonder problemen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja