Beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen over Marks Wachters notarissen

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in de mening van onze cliënten en relaties. Wij bieden hen daarom de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Hiervoor werken wij samen met The Feedback Company zodat de beoordeling van onze dienstverlening objectief gemeten wordt.

Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze dienstverlening door onze cliënten en relaties. Je kunt alle beoordelingen ook terugvinden op de website van The Feedback Company.

Wim Vogels
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Deskundig correct snel reageren antwoorden persoonlijk.

Afgenomen dienst

Particulier Familie Relatie

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Zie ervaringen hierboven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

NYOYN International
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

hebben ons bijgestaan bij o.a. een aandelentransactie voor een buitenlandse entiteit.

Afgenomen dienst

Ondernemers Consultancy

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Duidelijk en sterke persoonlijke betrokkenheid

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Snelle service en een goed advies. Erg goede communicatie

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

H S Accountancy
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Zeer goed en prettig bedrijf om mee samen te werken snel efficient en flexible in de omgang.

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Vanuit een modern gedachtegoed sluit de manier van werken perfect aan op de wensen van de huidige maatschappij.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Verkoop van diversen woningen

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Kantoor dat goed meedenkt

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

De betreffende notaris waar ik mee te maken had was geduldig professioneel en zeer deskundig.

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Zie ervaring

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

R.v.A. mushrooms
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

redelijk tot goed

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Bij Marks Wachter notarissen is de klant nog koning Het kantoor heeft zich naar ons en onze klanten toe laten zien als een professionele notaris met gevoel voor zijn klanten. Laten zien wat mogelijk is maar zeker ook vertellen wat niet mogelijk is. Hierdoor is direct duidelijk waar je aan toe bent.

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Zijn ook bereid om extra advies te geven zonder direct een factuur hiervoor te versturen. Geen addertjes onder het gras of extra kosten achteraf.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf van der Meijs
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Goed

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Goede samenwerking

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 3 oktober 2014
Ervaring

Goede persoonlijke en open dienstverlening.

Afgenomen dienst

Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja