Ten Brinke CoHof

Ten Brinke CoHof

Johan Hofmans is partner bij Ten Brinke CoHof, een vastgoedontwikkelaar verspreid over heel Nederland. Het bedrijf heeft een kantoor in Eindhoven dat dient als uitvalsbasis. De keuze is op Eindhoven gevallen omdat Ten Brinke CoHof enkele mooie projecten heeft binnengehaald in deze stad. We spraken Johan tijdens een persoonlijk interview over zijn organisatie en de samenwerking met Marks Wachters notarissen.

Wat maakt Ten Brinke CoHof uniek?

“Goede vraag, helemaal uniek ben je natuurlijk nooit. Maar we zijn een no-nonsense vastgoedbedrijf. We zijn een lokaal onderdeel van een groot bedrijf, en die combinatie maakt het heel interessant. Zo hebben wij gewoon lokaal onze contacten en relaties, maar ook de ondersteuning, zowel financieel als operationeel van een hele grote organisatie achter ons. We zijn een soort joint-venture bedrijf van Ten Brinke en die combinatie is uniek. Dat zie je niet vaak en dat maakt het leuk. Dynamisch ook. Bij Ten Brinke werken 900 mensen op ons kantoor in Eindhoven twee. Maar de schakels zijn kort en het is niet hiërarchisch.”

Hoe ontstond de eerste kennismaking met Marks Wachters notarissen?

“We hebben het afgelopen jaar een paar mooie projecten in Eindhoven binnengehaald. Vandaar dat we een lokaal notariskantoor zochten. Ik werkte al samen met Marks Wachters voor mijn privé zaken. Toen wij hier in Eindhoven begonnen met het project Meerrijk waren er al afspraken met Marks Wachters. Wij hebben het project overgenomen toen het al bezig was, maar die samenwerking beviel meteen heel goed. Inmiddels zijn er al 125 tot 150 appartementen gepasseerd bij jullie collega Susan Wingens."

"Wij zijn ook dichtbij Marks Wachters gevestigd. Heel fijn om zo dichtbij een notaris te zitten, want vastgoed en een notaris dat overlapt elkaar enorm veel. De samenwerking met een notaris vinden wij erg belangrijk. De meeste van onze notariële werkzaamheden verlopen dan ook via Marks Wachters. Dat is positief. Het is een soort kruisbestuiving. We zijn natuurlijk onafhankelijk van elkaar, los van elkaar, maar we kunnen elkaars expertise, en vooral wij die van Marks Wachters, goed benutten.”


"Als er een keer een probleem is, lossen we het samen op."


Wat vind je van de samenwerking met Marks Wachters notarissen?

“Wat fijn is van Marks Wachters is dat het een heel professioneel kantoor is. Het heeft een professionele uitstraling, maar ook met een stukje flexibiliteit. Wat je in het notariële vak nog vaak ziet is toch een beetje halsstarrigheid. Marks Wachters is, ondanks dat alle zaken gewoon kloppen, wel flexibel. Flexibel in de zin van als er een keer een probleem is lossen we het samen op. Er ontstaan altijd problemen in splitsingsaktes of in andere zaken zoals verkoopovereenkomsten. Dan gaan we om tafel en proberen we samen zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Gewoon meteen aanpakken is de mentaliteit bij Marks Wachters. En daarnaast is het ook gewoon een gezellig bedrijf. Ik mag het bijna niet zeggen, maar ze maken het soms beetje saaie notariële vak gezellig en plezierig. Ook door bijvoorbeeld één keer in de zoveel tijd een borrel te organiseren.”

Zou je Marks Wachters notarissen aanbevelen?

“Absoluut! Zowel zakelijk als privé. Het is gewoon een heel mooi kantoor. Met ambitieuze, goed gekwalificeerde mensen die er tevens de plezier van het vak inhouden.”

Contact opnemen

Wil je met ons samenwerken net als Ten Brinke CoHof? Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten voor advies voor jouw organisatie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.

mr. Jaap van Zwet

Beoordelingen

1112 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Paul van Beurden
Geplaatst op 20 maart 2023
Ervaring

Prima.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Aelwema BV
Geplaatst op 10 maart 2023
Ervaring

Goede ervaring er is gedaan wat er moest worden gedaan.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers De onderneming

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Erik van Engelen
Geplaatst op 9 maart 2023
Ervaring

Fijn vriendelijk ontvangst Keurig netjes verzorgt

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja