mr. Han Kersten

mr. Han Kersten

Han Kersten heeft Notarieel Recht gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is sinds 2014 werkzaam bij Marks Wachters notarissen. Daarvoor heeft Han ook al 2 jaar ervaring op gedaan in het notariaat bij een ander notariskantoor.  Han heeft de beroepsopleiding notariaat in 2017 cum laude afgerond en begin 2021 is hij beëdigd tot notaris bij Marks Wachters.

Han richt zich met name op het ondernemingsrecht en het adviseren van ondernemers in het algemeen. In zijn praktijk adviseert Han veel MKB-bedrijven, familiebedrijven en start-ups. Hij heeft uitgebreide expertise op het gebied van B.V.-structuren en rechtsvormkeuzes, het herstructureren van ondernemingen en het opmaken van financieringsovereenkomsten. Ook adviseert Han bij de totstandkoming van samenwerkingsovereenkomsten of bij bedrijfsovernames. Han heeft daarnaast ook uitgebreide kennis over het personen-en familierecht en onroerend goedrecht.


Han streeft ernaar om als notaris en ondernemer Marks Wachters verder uit te bouwen. Han is regelmatig te vinden op netwerkbijeenkomsten of bij seminars om daar relaties van kantoor te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen.

Han woont vlakbij het centrum van Eindhoven. Voetballen bij NWC Asten, uiteten, koken, reizen en stappen zijn passies waar Han zich naast zijn werk bij Marks Wachters mee bezig houdt.

mr. Han Kersten

mr. Han Kersten

Beoordelingen

1257 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Anoniem
Geplaatst op 23 juli 2024
Ervaring

Helemaal goed.Luisterend duidelijk en kort. Zonder het gevoel te hebben dat gehaast is.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 22 juli 2024
Ervaring

Deskundig vriendelijk klantgericht en integer.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tromp
Geplaatst op 16 juli 2024
Ervaring

Vriendelijke uitleg over het regelen van een testament en de voogdij. Heel duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja