Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Marks Wachters gaat verhuizen!

14 april 2023

Ons mooie kantoor is de afgelopen jaren steeds wat krapper geworden, omdat we hard gegroeid zijn als notariskantoor. Dus wat als er dan ineens een gaaf pand op je pad komt? Dan ga je verhuizen. En dat is precies wat wij gaan doen!

In mei krijgen we de sleutel van ons nieuwe kantoor aan de Insulindelaan 115 in Eindhoven. Het biedt niet alleen meer ruimte, maar ook meer mogelijkheden voor onze groeiende organisatie en ambitieuze plannen. Daar kunnen we de stap maken naar een volgende fase in ons (bijna 75-jarig) bestaan.

Maar voordat we daadwerkelijk verhuizen, moet er nog wel het één en ander gebeuren. De komende tijd gebruiken we om er een mooi, warm, duurzaam en modern kantoor van maken. Een fijne plek voor onze relaties en voor ons team. We verwachten in de loop van de zomer klaar te zijn met de verbouwing en zullen binnenkort onze verhuisdatum bekendmaken.

We vinden het belangrijk dat onze collega’s zich fijn voelen op hun werkplek en daarom hebben we bij de verbouwing extra aandacht besteed aan de werkomgeving. Zo komen er meer open ruimtes waarin teamleden gemakkelijk met elkaar kunnen samenwerken, maar ook plekken waar men zich kan terugtrekken voor concentratie of rust. Uiteraard wordt ook de bar niet vergeten, zodat we ook alle gezelligheid voort kunnen zetten zoals jullie van ons gewend zijn.

We houden je op de hoogte van deze mooie ontwikkelingen dus volg Marks Wachters notarissen ook op Instagram en Facebook.

Wij kunnen niet wachten!

Advies nodig of heb je vragen?

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je vragen hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. 

mr. Jaap van Zwet