Marks Wachters notarissen Nuenen gaat verhuizen

Marks Wachters notarissen Nuenen gaat verhuizen

Marks Wachters notarissen Nuenen gaat verhuizen

Per 11 juni 2019 verhuist Marks Wachters notarissen Nuenen naar Parkstraat 54. Het kantoor is volledig verbouwd en gemoderniseerd. Het team van (kandidaat-)notarissen en medewerkers verwelkomt u graag op het nieuwe adres en staat voor u klaar met dezelfde service en betrokkenheid zoals u gewend bent.

Al 20 jaar combineert Notariskantoor Fokkema in Nuenen hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht. In september 2014 besloot notaris mr. Tsjeard Fokkema om samen te gaan werken met Marks Wachters notarissen te Eindhoven. In verband met zijn naderend pensioen is hij zijn werkzaamheden als notaris al geruime tijd aan het afbouwen. Sinds september 2018 is de naam van het aan de Kloosterstraat 3 gevestigde kantoor, Marks Wachters notarissen Nuenen geworden.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Inmiddels is kandidaat-notaris en partner van Marks Wachters notarissen, mr. Anne van Uden – van Dijk de afgelopen jaren het vertrouwde gezicht van het notariskantoor in Nuenen geworden. Zij zal mr. Tsjeard Fokkema als notaris nog dit jaar gaan opvolgen. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. De feestelijke voorbereidingen van de opvolging en ook van de opening van het pand zijn in volle gang.

Marks Wachters notarissen vindt persoonlijk contact met cliënten en relaties belangrijk en wil een laagdrempelig notariskantoor zijn met een vooruitstrevende aanpak, waarbij gecommuniceerd wordt in duidelijke taal en waar betrokkenheid centraal staat. Deze aanpak wordt zeer gewaardeerd en het kantoor groeit. Mede daarom is het noodzakelijk om te verhuizen.

Het pand aan de Parkstraat 54 biedt vele mogelijkheden. Het is volledig verbouwd en is een modern, eigentijds kantoor met warme uitstraling geworden. Er is er voldoende ruimte voor het groeiend aantal enthousiaste medewerkers. Verder beschikt het kantoor over een ruime parkeergelegenheid en is de bereikbaarheid verbeterd.

Mr. Anne van Uden heet u samen met alle medewerkers van harte welkom op het nieuwe kantoor! Loopt u gerust een keer binnen voor een kop koffie en informatie.

Vanwege de verhuizing is het kantoor in Nuenen gesloten op vrijdag 7 juni, maar vanaf 11 juni weer vol in bedrijf op het nieuwe adres.

Contactgegevens Marks Wachters notarissen Nuenen

Per 11 juni 2019 zijn onze nieuwe contactgegevens:

Marks Wachters notarissen Nuenen
Parkstraat 54
5671 GH Nuenen
040-2831303
nuenen@markswachters.nl

Op zoek naar een notaris in Nuenen?

Bij Marks Wachters notarissen combineren we hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Onze specialisten adviseren je dan ook graag over jouw persoonlijke situatie en houden rekening met jouw wensen. Interesse of een vraag stellen? Neem contact met ons op!

mr. Anne van Uden - van Dijk