Marks Wachters notarissen nu ook in Nuenen!

Marks Wachters notarissen nu ook in Nuenen!

Marks Wachters notarissen nu ook in Nuenen

Op 1 september start een samenwerking tussen Marks Wachters notarissen te Eindhoven en notariskantoor Fokkema te Nuenen. Het kantoor in Nuenen gaat heten: Fokkema Marks Wachters notarissen. Per september 2018 is deze naam gewijzigd in: Marks Wachters notarissen Nuenen

Tsjeard Fokkema, notaris bij Notariskantoor Fokkema: "Vanwege de samenwerking met Marks Wachters notarissen kunnen we onze ambities voor het bieden van kwaliteit, service en snelheid blijven waarmaken. Onze kantoren staan bekend om volwaardige kwalitatieve dienstverlening op basis van een goede klantrelatie. Door de samenwerking wordt het team van juridisch specialisten verder vergroot zodat zowel in Nuenen als in Eindhoven complexe juridische en notariële vraagstukken adequaat kunnen worden behandeld. Dit komt de kwaliteit van de dienstverlening en de service ten goede."

Fokkema Marks Wachters notarissen verleent diensten voor zowel particulieren als ondernemers. Daarnaast ontwikkelt het kantoor voor haar kantoor nieuwe marktinitiatieven zoals een internetkluis voor het opslaan van vertrouwelijke documenten.

Heb je een vraag voor ons notariskantoor in Nuenen?

Onze medewerkers van Marks Wachters notarissen Nuenen beantwoorden je vragen graag. Vul het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

mr. Anne van Uden-van Dijk