Marks Wachters 75 jaar!
Marks Wachters 75 jaar!

Marks Wachters 75 jaar!

Marks Wachters 75 jaar!

3 januari 2024

We kijken terug op een periode vol hoogtepunten, waarbij de verhuizing van ons kantoor in Eindhoven er zeker uitsprong. Maar we zijn niet van plan om lang stil te staan bij het verleden; integendeel, we kijken vol enthousiasme uit naar de veelbelovende toekomst die voor ons ligt. Dit jaar staat namelijk in het teken van ons 75-jarig jubileum!

Een succesvol jaar in Eindhoven

De verhuizing van ons kantoor in Eindhoven was zonder twijfel het hoogtepunt van het afgelopen jaar. Een nieuwe locatie betekent niet alleen een frisse start, maar ook een geoptimaliseerde omgeving om onze cliënten nog beter van dienst te zijn. We zijn verheugd over de positieve reacties die we hebben ontvangen en zijn dankbaar voor de steun van onze gewaardeerde relaties.

Vooruitblik op 75-Jarig Jubileum

Dit jaar markeert een mijlpaal in onze geschiedenis: ons 75-jarig jubileum! Om dit te vieren, zullen we gedurende het jaar op verschillende momenten stilstaan bij deze bijzondere mijlpaal. Binnenkort volgt meer informatie over de festiviteiten en activiteiten die we in petto hebben.

 

Blijf op de hoogte!

Houd onze website in de gaten voor updates en aankondigingen met betrekking tot ons jubileumjaar. We kijken ernaar uit om dit speciale jaar samen met jou te vieren en verder te bouwen aan de toekomst van Marks Wachters Notarissen. Proost op 75 jaar Marks Wachters!

Advies nodig of heb je vragen?

In ons jubileumjaar staan we met hernieuwde energie voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan klaar om je te assisteren en samen te werken aan juridische oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. 

Joost van Zwet