Beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen over Marks Wachters notarissen

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in de mening van onze cliënten en relaties. Wij bieden hen daarom de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Hiervoor werken wij samen met The Feedback Company zodat de beoordeling van onze dienstverlening objectief gemeten wordt.

Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze dienstverlening door onze cliënten en relaties. Je kunt alle beoordelingen ook terugvinden op de website van The Feedback Company.

Roel
Geplaatst op 9 mei 2022
Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Marks Wachters notarissen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Raymond Carri re
Geplaatst op 5 mei 2022
Ervaring

Vriendelijke ontvangst

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joyce
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Voor de aankoop van ons nieuwe huis bij dit kantoor terechtgekomen. Snelle en duidelijke communicatie. We hadden nog wijzigingen op het laatste moment in een document dat was geen enkel probleem. Zeer flexibel en denken goed mee. Adviseren ook waar nodig in hoe documenten op te stellen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug wanneer we weer een notaris nodig hebben

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anouk Thielen
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Kundig

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Frank
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Heel goed

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

HRg vd Nieuwenhof
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Een prima kantoor wat vertrouwen uitstraalt en bewijst.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Hekkens
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Vertrouwt goed.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Hans Berben
Geplaatst op 23 april 2022
Ervaring

Hebben ons prima geholpen

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

René Hooijmans Motus People
Geplaatst op 12 april 2022
Ervaring

Een zeer professioneel notariskantoor met een erg persoonlijke benadering. De dienstverlening heb ik als zeer prettig ervaren vanwege de persoonlijke aanpak waarbij men alle tijd neemt om helder en kundig advies te geven. Men denkt met je mee. Al met al een zeer prettige ervaring niet het doorsnee notariskantoor

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers De onderneming

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

J.H.G. van Meijl
Geplaatst op 11 april 2022
Ervaring

Wij hebben door Marks Wachters onze levenstestamenten en testamenten op laten stellen. Alles gebeurde heel vakkundig met duidelijk uitleg goede voorstellen voor event. op te nemen in de testamenten kans om vragen te stellen per mail en duidelijke uitleg hierop kwamen hun afspraken prima na. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja