mr. Anique Wetzels

mr. Anique Wetzels

Anique Wetzels heeft in 2005 de studie Notarieel recht afgerond aan de universiteit van Nijmegen, na in 2004 de studie Nederlands recht te hebben afgerond aan de universiteit van Maastricht. Sinds 2005 is ze werkzaam in het notariaat en dan met name op het gebied van het personen- en familierecht. Na het afronden van de beroepsopleiding voor het notariaat in 2009 is Anique waarnemingsbevoegd en passeert zij regelmatig akten namens de notaris. Van september 2011 tot en met maart 2015 heeft Anique in het buitenland gewoond met haar gezin. Na terugkeer in Nederland is zij in januari 2016 weer met veel plezier gaan werken in het notariaat.

Sinds februari 2018 versterkt Anique het team van Marks Wachters als kandidaat notaris. Haar werkzaamheden bestaan met name op het gebied van het personen- en familierecht. Zij voert regelmatig besprekingen over testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, nalatenschappen enzovoorts. Ook neemt zij regelmatig de notaris waar bij zijn afwezigheid.

Anique werkt part time en vindt het heerlijk op haar vrije dagen tijd door te brengen met haar gezin. Ze is graag buiten, houdt van op vakantie gaan en lekker eten en drinken met familie en vrienden.

mw. Anique Wetzels

mr. Anique Wetzels

Beoordelingen

1257 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.2
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Anoniem
Geplaatst op 23 juli 2024
Ervaring

Helemaal goed.Luisterend duidelijk en kort. Zonder het gevoel te hebben dat gehaast is.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 22 juli 2024
Ervaring

Deskundig vriendelijk klantgericht en integer.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tromp
Geplaatst op 16 juli 2024
Ervaring

Vriendelijke uitleg over het regelen van een testament en de voogdij. Heel duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja