Huis kopen Nuenen

Huis kopen in Nuenen?

Staat jouw droomhuis in Nuenen of omgeving en ben je van plan over te gaan tot koop? Op onze website kun je alles vinden omtrent de aankoop van een huis en informatie over samenwonen. De aankoop van een huis dient te geschieden bij een notariële akte van levering. Een bezoek aan de notaris is onvermijdelijk. 

Bij onze vestiging in Nuenen kunnen niet alleen particulieren terecht. Wij verwelkomen ook ondernemers bij het aankopen van bijvoorbeeld een bedrijfspand. Onze vakkundige medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies op maat! 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een huis?

Wanneer je een huis gaat kopen en eventueel gaat samenwonen moet je aan diverse zaken denken, bijvoorbeeld aan de koopovereenkomst, een akte van verdeling en/of een samenlevingscontract.

Heb je vragen? Of heb je advies nodig?

Sta je op het punt om een huis te kopen in Nuenen of omgeving? Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Anne van Uden - van Dijk

Beoordelingen

1037 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Roel
Geplaatst op 9 mei 2022
Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Marks Wachters notarissen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Raymond Carri re
Geplaatst op 5 mei 2022
Ervaring

Vriendelijke ontvangst

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joyce
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Voor de aankoop van ons nieuwe huis bij dit kantoor terechtgekomen. Snelle en duidelijke communicatie. We hadden nog wijzigingen op het laatste moment in een document dat was geen enkel probleem. Zeer flexibel en denken goed mee. Adviseren ook waar nodig in hoe documenten op te stellen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug wanneer we weer een notaris nodig hebben

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja