Huis kopen Eindhoven

Huis kopen in Eindhoven?

Een huis kopen in Eindhoven of omgeving? Op onze website vind je alles waar je rekening mee moet gaan houden en wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een huis. Zo wordt de koopovereenkomst vaak te snel en te makkelijk voorzien van een handtekening door de kopers.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij onze vestiging in Eindhoven terecht met diverse vraagstukken. Wij kunnen je voorzien van persoonlijk advies op maat voor jouw specifiek vraagstuk. Of het nou gaat om de aankoop van een bedrijfspand of de aankoop van een huis, in beide gevallen kunnen onze ervaren medewerkers je voorzien van vakkundig advies!

Waar moet ik rekening mee houden als ik een huis ga kopen?

Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet gaan houden, bijvoorbeeld met een koopovereenkomst en een akte van levering. Ga je samenwonen? Denk dan aan o.a. een samenlevingscontract!

Heb je vragen? Of heb je advies nodig?

Sta je op het punt om een huis te kopen in Eindhoven of omgeving? Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

mr. Lex Heijmans

Beoordelingen

1037 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Roel
Geplaatst op 9 mei 2022
Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Marks Wachters notarissen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Raymond Carri re
Geplaatst op 5 mei 2022
Ervaring

Vriendelijke ontvangst

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joyce
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Voor de aankoop van ons nieuwe huis bij dit kantoor terechtgekomen. Snelle en duidelijke communicatie. We hadden nog wijzigingen op het laatste moment in een document dat was geen enkel probleem. Zeer flexibel en denken goed mee. Adviseren ook waar nodig in hoe documenten op te stellen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug wanneer we weer een notaris nodig hebben

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja