Specs E-Mobility

Specs E-Mobility

Eelco Gielen, Managing Director bij Specs E-Mobility, biedt met zijn organisatie een nieuwe vervoersoplossing voor binnensteden. Specs E-Mobility combineert namelijk hoogwaardige techniek met Dutch Design voor de bouw van een elektrische scooter: de Electric Dutchman.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Specs E-Mobility staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel aangezien 100% gerecyclede materialen, of materialen die gerecycled kunnen worden, gebruikt worden tijdens het productieproces. Daarnaast worden de scooters geassembleerd bij productiepartner IBN, een succesvol, sociaal en regionaal productiebedrijf waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

 

Opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst

Toen er vorderingen werden gemaakt met de Electric Dutchman maakte Eelco ook vorderingen op het gebied van het vinden van nieuwe aandeelhouders. Toen zag Eelco in dat hij een aandeelhoudersovereenkomst nodig had om alle afspraken goed vast te leggen. Hiervoor klopte hij aan bij Marks Wachters notarissen waaruit een mooie samenwerking is ontstaan. Bovendien kunnen de medewerkers van Marks Wachters binnenkort heel Eindhoven rondrijden op een eigen Marks Wachters’ scooter!

 

Samenwerking Marks Wachters en Specs E-Mobility

In onderstaande video wordt de samenwerking tussen Specs E-Mobility en Marks Wachters notarissen verder toegelicht.


In het kort vertelt Eelco: “De samenwerking met Jaap is mij heel erg goed bevallen. Jaap is lekker direct en dat kan ik wel goed gebruiken want ik ben erg eigenwijs, dus dat werkt ooit confronterend. Maar mij zetten dat vooral aan het denken en dat heeft uiteindelijk wel geresulteerd in een aandeelhoudersovereenkomst die goed bij mij past en de aandeelhouders.”

Contact opnemen

Geïnspireerd door het verhaal van Specs E-Mobility? Stel je vraag of kom langs voor een kop koffie. Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten voor advies voor jouw organisatie. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.

mr. Han Kersten

Beoordelingen

1040 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
D. Smits van Oyen
Geplaatst op 23 mei 2022
Ervaring

Uitstekend

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers De onderneming

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Privé
Geplaatst op 23 mei 2022
Ervaring

Zeer goed

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Van Laarbeek Cornelis
Geplaatst op 22 mei 2022
Ervaring

Goed

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja