Different Doors

Different Doors

In januari spraken wij met Sil Kuppens eigenaar en oprichter van Different Doors te Budel. Begin dit jaar heeft hij een mooie mijlpaal met Different Doors gevierd, namelijk het 10-jarig bestaan van de onderneming. Gedurende deze 10 jaar heeft Sil meermaals gebruik gemaakt van onze dienstverlening en is hij inmiddels een echte vriend van ons kantoor geworden. Alle reden om Sil eens aan het woord te laten om zijn verhaal als ondernemer, de ervaringen die hij heeft met ons kantoor en de reden waarom hij in het verleden voor ons kantoor heeft gekozen te delen. 

Kun je mij wat meer vertellen over de start van Different Doors?

In 2011 ben ik kleinschalig begonnen als eenmanszaak met Different Doors. In de basis deed ik toen al hetzelfde als nu: ik verkocht en maakte zelf garagedeuren. Zelf ben ik ervan overtuigd dat garagedeuren en voordeuren niet alleen kwalitatief goed moeten zijn, maar ook een mooie en unieke uitstraling moeten hebben. Met deze gedachtegang ben ik gestart met Different Doors. Different Doors ging ongekend hard en voor ik het wist groeide Different Doors uit van eenmanszaak naar een onderneming met 35 medewerkers. Het was dan ook al snel tijd om mijn eenmanszaak om te zetten in een Besloten Vennootschap (BV). Dat was voor mij dan ook het moment dat ik een notaris nodig had.

 

Hoe ben je in contact gekomen met Marks Wachters notarissen?

Toevallig kwam ik, rond dezelfde tijd, Jaap van Zwet tegen op een netwerkborrel. Wij raakten aan de praat en vanaf het eerste moment klikten Jaap en ik heel goed. Hij vertelde mij over Marks Wachters notarissen en wat voor diensten zij allemaal als kantoor verlenen. Jaap kon mij direct goed adviseren over mijn situatie en al snel kwam ik er achter dat ik naast mijn eenmanszaak ook zaken privé optimaler kon regelen. Na wat contact met het kantoor van Marks Wachters notarissen had ik vertrouwen in hun expertise en heb ik besloten om in zee te gaan met Marks Wachters notarissen.

Welke ervaringen heb jij in de afgelopen jaren met Marks Wachters notarissen opgedaan?

Ik heb hele uiteenlopende ervaringen. Je kunt denken aan een niet alledaags zakelijke overname tot aan alle papieren met betrekking tot mijn privé situatie. Ik heb al meerdere zaken geregeld bij Marks Wachters notarissen. Daarbij kan ik alleen maar zeggen dat alle ervaringen met Marks Wachters notarissen erg positief zijn en waar nodig een stapje extra is gezet door Marks Wachters. De dienstverlening mag van mij dan ook zeker met trots een 9+ dragen. Dit maakt ook dat ik iedereen, die op zoek is naar een notariskantoor, Marks Wachters notarissen kan aanbevelen.


De dienstverlening mag van mij dan ook zeker met trots een 9+ dragen. Dit maakt ook dat ik iedereen, die op zoek is naar een notariskantoor, Marks Wachters notarissen kan aanbevelen.


Wat zorgt ervoor dat je een goed gevoel hebt bij Marks Wachters notarissen?

Vanuit Marks Wachters notarissen wordt proactief meegedacht met betrekking tot mijn situatie en belangen als relatie. Dit zorgt voor een prettige samenwerking tussen mij en Marks Wachters notarissen. Daarnaast heeft het kantoor een jonge, frisse en vriendelijke uitstraling, aan welke uitstraling ook het gehele team bijdraagt. Dit zorgde ervoor dat ik geen drempel voelde om binnen te stappen bij Marks Wachters notarissen. De dienstverlening is overall laagdrempelig, geen moeilijke vakjargon maar duidelijke taal die ik als ondernemer begrijp, en alles is uitstekend geregeld voor mij als relatie. Bij de standaard notariskantoren die ik ken is dit toch wel anders en voel ik wél een drempel om binnen te stappen.

Als afsluiter van ons gesprek. Wat zou jij andere ondernemers willen meegeven over Marks Wachters notarissen?

Dat ze altijd welkom zijn bij Marks Wachters notarissen, ze goed geholpen zullen worden en zeker kunnen zijn dat de zaken goed geregeld worden. Dit is ook hoe mijn ervaring altijd is geweest bij Marks Wachters notarissen.

 

Contact opnemen

Op zoek naar een notaris die meedenkt met de belangen van jouw organisatie? Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten voor advies. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen.

mr. Jaap van Zwet

Beoordelingen

1096 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf
Geplaatst op 21 januari 2023
Ervaring

In ons geval was er enige haast bij het passeren van de akte Mark Wachters notarissen was altijd erg professioneel en snel. Hele traject doorlopen zonder problemen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja