mr. Daniek Zwarthoed

mr. Daniek Zwarthoed

Daniek Zwarthoed heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is sinds januari 2012 werkzaam bij Marks Wachters notarissen. Daniek verricht voornamelijk werkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht en rechtspersonenrecht maar ze houdt zich tevens bezig met bedrijfsonroerend goed en projectontwikkeling.

Waar Daniek zich dagelijks mee bezig houdt zijn de werkzaamheden die verband houden met opzetten van ondernemingsvormen en vennootschapsstructuren. Denk hierbij aan het oprichten van stichtingen, verenigingen, B.V.’s en N.V.’s, overdrachten van aandelen, statutenwijzigingen, fusies, splitsingen en aandeelhoudersovereenkomsten. Daarnaast adviseert Daniek over personeelsparticipaties en de inrichting van participatiestructuren.

Daniek heeft op 2 december 2015 de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht met succes afgerond.

 

mr. Daniek Zwarthoed

mr. Daniek Zwarthoed

Beoordelingen

1096 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf
Geplaatst op 21 januari 2023
Ervaring

In ons geval was er enige haast bij het passeren van de akte Mark Wachters notarissen was altijd erg professioneel en snel. Hele traject doorlopen zonder problemen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja