mr. Han Kersten

mr. Han Kersten

Han Kersten heeft Notarieel Recht gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is sinds 2014 werkzaam bij Marks Wachters notarissen. Daarvoor heeft Han ook al 2 jaar ervaring op gedaan in het notariaat bij een ander notariskantoor.  Han heeft de beroepsopleiding notariaat in 2017 cum laude afgerond en begin 2021 is hij beëdigd tot notaris bij Marks Wachters.

Han richt zich met name op het ondernemingsrecht en het adviseren van ondernemers in het algemeen. In zijn praktijk adviseert Han veel MKB-bedrijven, familiebedrijven en start-ups. Hij heeft uitgebreide expertise op het gebied van B.V.-structuren en rechtsvormkeuzes, het herstructureren van ondernemingen en het opmaken van financieringsovereenkomsten. Ook adviseert Han bij de totstandkoming van samenwerkingsovereenkomsten of bij bedrijfsovernames. Han heeft daarnaast ook uitgebreide kennis over het personen-en familierecht en onroerend goedrecht.


Han streeft ernaar om als notaris en ondernemer Marks Wachters verder uit te bouwen. Han is regelmatig te vinden op netwerkbijeenkomsten of bij seminars om daar relaties van kantoor te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen.

Han woont vlakbij het centrum van Eindhoven. Voetballen bij NWC Asten, uiteten, koken, reizen en stappen zijn passies waar Han zich naast zijn werk bij Marks Wachters mee bezig houdt.

mr. Han Kersten

mr. Han Kersten

Beoordelingen

1037 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Roel
Geplaatst op 9 mei 2022
Ervaring

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Marks Wachters notarissen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Raymond Carri re
Geplaatst op 5 mei 2022
Ervaring

Vriendelijke ontvangst

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joyce
Geplaatst op 2 mei 2022
Ervaring

Voor de aankoop van ons nieuwe huis bij dit kantoor terechtgekomen. Snelle en duidelijke communicatie. We hadden nog wijzigingen op het laatste moment in een document dat was geen enkel probleem. Zeer flexibel en denken goed mee. Adviseren ook waar nodig in hoe documenten op te stellen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug wanneer we weer een notaris nodig hebben

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja