Beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen over Marks Wachters notarissen

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in de mening van onze cliënten en relaties. Wij bieden hen daarom de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Hiervoor werken wij samen met The Feedback Company zodat de beoordeling van onze dienstverlening objectief gemeten wordt.

Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze dienstverlening door onze cliënten en relaties. Je kunt alle beoordelingen ook terugvinden op de website van The Feedback Company.

De Vries Projekt Design BV
Geplaatst op 26 oktober 2015
Ervaring

Prima ervaring bekwaam en nauwkeurig. Voorafgaand aan de transactie geen offerte ontvangen.

Afgenomen dienst

Ondernemers De onderneming

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Prettig was de pro-actieve houding van Mevr. Zwarthoed alsmede haar nauwkeurige manier van werken.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Mior ICT Diensten
Geplaatst op 26 oktober 2015
Ervaring

Deskundigheid meedenken en snelheid typeren Marks Wachters

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

gendervest van der Meulen
Geplaatst op 26 oktober 2015
Ervaring

altijd professioneel en stipt

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

fdebruin
Geplaatst op 26 oktober 2015
Ervaring

korte communicatielijnen wat ik als erg prettig heb ervaren.follow up gesprekkken goed afgestemd via receptie

Afgenomen dienst

Particulier Familie Relatie

Sterke punten, verbeterpunten of tips

parkeren in de pk garage heb ik mede als prettig ervaren

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 26 oktober 2015
Ervaring

Transactie afhandelen

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Professioneel meedenkend en van deze tijd

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 19 augustus 2015
Ervaring

Iedereen werkte mee aan een maximale dienstverlening

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Vriendelijk en prettig contact. Alle documenten waren in orde. Toelichting op enkele punten in helder en klare taal.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Remy Chorus
Geplaatst op 19 augustus 2015
Ervaring

Uitstekend

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Accurate afhandeling en leuke medewerkers

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Nuri Kapucu
Geplaatst op 18 augustus 2015
Ervaring

Ik ben zeer tevreden over de notaris en de andere medewerkers. Het was een informeel en prettig gesprek overdracht. Bedankt voor alle zorg.

Afgenomen dienst

Particulier Huis Hypotheek

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Duidelijke communicatie en goede zorg.

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 15 augustus 2015
Ervaring

Overdracht appartement als koper.

Afgenomen dienst

Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Anoniem
Geplaatst op 13 augustus 2015
Ervaring

Zeer goed vriendelijk en behulpzaam

Afgenomen dienst

Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja