Beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen over Marks Wachters notarissen

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in de mening van onze cliënten en relaties. Wij bieden hen daarom de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Hiervoor werken wij samen met The Feedback Company zodat de beoordeling van onze dienstverlening objectief gemeten wordt.

Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze dienstverlening door onze cliënten en relaties. Je kunt alle beoordelingen ook terugvinden op de website van The Feedback Company.

p.j van de weijer
Geplaatst op 18 juli 2022
Ervaring

als vanouds - zeer professioneel uiterst kundig prettige communicatie meedenken en doel-oplossingsgericht

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Joost van Dommelen
Geplaatst op 18 juli 2022
Ervaring

een goed georganiseerd klantgericht bedrijf

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Goosens Schrama
Geplaatst op 9 juli 2022
Ervaring

Zeer positief

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

H. Verspaandonk
Geplaatst op 8 juli 2022
Ervaring

Inmiddels twee keer gebruik gemaakt van dit notariskantoor. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en je krijgt goede voorlichting. Correcte en vlotte afwerking. Beide keren uitstekend geholpen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Paul
Geplaatst op 8 juli 2022
Ervaring

Goed duidelijk accuraat.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Lieneke
Geplaatst op 27 juni 2022
Ervaring

Prettige ervaring met Marks Wachters Notarissen Wij hebben onze samenlevingsovereenkomst via hen geregeld. Remy de Gier heeft de tijd voor ons genomen en ons goed geholpen met deze stap in ons leven.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Molenaar Adviespraktijk
Geplaatst op 22 juni 2022
Ervaring

Goede ervaring korte lijnen

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Bedrijfsoverdracht

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Altenstad
Geplaatst op 18 juni 2022
Ervaring

Erg fijn

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Hans en Linda Aarts
Geplaatst op 14 juni 2022
Ervaring

Goede ervaring. Makkelijk bereikbaar en heldere uitleg zeker op het onderwerp testament en levensbeschikking.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Schenken Erven

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Janssen
Geplaatst op 10 juni 2022
Ervaring

Erg prettig en zeer persoonlijk contact

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Familie Relatie

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja