Marks Wachters steunt initiatief om Formule E naar Eindhoven te halen

Marks Wachters steunt initiatief om Formule E naar Eindhoven te halen

Marks Wachters steunt initiatief om Formule E naar Eindhoven te halen

Vorige week kondigde de gemeente Eindhoven in een persbericht aan een ‘letter of interest’ te hebben ondertekend waarbij zij exclusieve toestemming geven aan Stichting Formula-Eindhoven om de haalbaarheid van een Formule E-race in Eindhoven te onderzoeken.

Stichting Formula-Eindhoven ziet de Formule E als revolutionaire sport waarbij technologie, kennis, vernieuwing en duurzaamheid centraal staan. Het evenement naar Eindhoven halen biedt dan ook een unieke kans om Metropoolregio Brainport Eindhoven internationaal op de kaart te zetten. Veel toonaangevende organisaties waaronder High Tech Campus, VDL Groep, Provincie Brabant en TU/e steunen dan ook het initiatief.

Zo ook Marks Wachters notarissen. Jaap van Zwet, partner en jurist bij het notariskantoor, licht toe: “Als modern en vooruitstrevend notariskantoor leveren wij graag een bijdrage aan startups met het nemen van mooie, lokale initiatieven. Zeker als deze helpen om Eindhoven verder op de kaart te zetten. Daarnaast vinden wij technische vernieuwing en duurzaamheid erg belangrijk waardoor een evenement als Formule E goed past bij Marks Wachters. Zo rijden wij zelf rond op elektrische scooters en verwachten wij binnenkort energielabel A te ontvangen voor ons kantoorpand.”

Kijk voor meer informatie over de formule E op de website van de gemeente Eindhoven: https://www.eindhoven.nl/

 

Op zoek naar advies voor jouw startup of bedrijf?

Bij Marks Wachters notarissen adviseren we je graag over jouw ondernemerskwestie. Wij beantwoorden al jouw vragen over ondernemingsrecht. Wil je een vraag stellen of juridisch advies voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!