Marketing, jurist en student!

Mijn naam is Lex Heijmans, 24 jaar oud en sinds 2013 werkzaam bij Marks Wachters notarissen. De eerste zes maanden als stagiair, daarna part-time als ondersteunend medewerker en sinds kort verantwoordelijk voor de marketing. Naast mijn werkzaamheden bij Marks Wachters studeer ik Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg. Deze studie rond ik naar verwachting in januari 2016 af.

Waarom Marks Wachters?

Ik ben als stagiair bij Makrs Wachters notarissen terechtgekomen via Jaap van Zwet. Tijdens mijn stage merkte ik al snel dat Marks Wachters een zeer prettig bedrijf is om te werken. De omgang met de collega's is goed en iedereen is bereid elkaar verder te helpen. Deze collegiale sfeer in combinatie met de ambitieuze plannen maken Marks Wachters tot een prettige werkgever met goede (door)groeimogelijkheden. Door de flexibiliteit is deze part-time baan uitstekend te combineren met mijn studie en krijg ik de tijd en ruimte om te studeren wanneer dat nodig is. Ideaal!

Mijn werkdag

Meestal begin ik de dag met Twitter. Zo houd ik bij wat er speelt op het gebied van het notariaat, ondernemen, de woningmarkt etc. Afhankelijk van de planning begin ik vervolgens met het schrijven van een nieuwsbericht, bespreek ik de nieuwe blog met een van de collega's of pak ik een van de actiepunten met betrekking tot de website op. Tussen deze werkzaamheden door houd ik onze social media in de gaten en posten we regelmatig leuke nieuwsberichten of delen en retweeten interessante berichten van anderen. Zo blijven onze volgers en likers op de hoogte van het relevante (notariële) nieuws.

Vooruitstrevend

Het klassieke notariaat sterft naar mijn mening langzaam uit. De tijd dat een notaris achteroverleunend in zijn bureaustoel kon wachten op zijn cliënten is voorbij. Een notaris moet de boer op, actief netwerken met als doel zijn bestaande cliëntenkring te onderhouden en nieuwe cliënten te werven. Dit 'de boer op gaan' geldt ook voor het internet. Zonder website besta je niet en als je niet gevonden kunt worden in Google dan geldt hetzelfde. Zicht- en vindbaarheid is een toverwoord voor de notaris en daar zorg ik voor bij Marks Wachters. Marks Wachters is in dit opzicht vooruitstrevend en heeft mede daarom naar mijn mening een mooie toekomst in het verschiet.

Wist u dat...

Marks Wachters de mening van haar cliënten en relaties erg belangrijk vindt? Daarom bieden wij hen de mogelijkheid om de afgenomen diensten te beoordelen. Het resultaat is om trots op te zijn: de diensten worden beoordeeld met gemiddeld een 9,2!


Contact opnemen

Je kunt tijdens kantooruren altijd bellen met één van onze specialisten wanneer je een vraag hebt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (040) 244 88 55. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen door ons een bericht te sturen. Wij helpen je graag verder en adviseren graag wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Lex Heijmans