Al 20 jaar notaris in Eindhoven: Raymond van de Wouw

De in Eindhoven geboren en getogen Raymond van de Wouw is op maandag 17 december 2018 al 20 jaar als notaris aan het werk. Sinds januari 2009 is Raymond werkzaam als notaris bij Marks Wachters notarissen aan de Onze Lieve Vrouwestraat in Eindhoven.

Raymond is een bevlogen notaris, bekend bij veel Eindhovenaren, met een hart voor de zaak én zijn cliënten. Want dat laatste is waar hij het allemaal voor doet. Betrokken zijn bij de cliënten en hen ontzorgen door goed advies te geven over hun persoonlijke situatie in een informele sfeer, in een modern kantoorpand.

In 1988 studeerde Raymond af als meester Nederlands recht en notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als trotse Eindhovenaar begon hij in 1998 zijn carrière als notaris in de lichtstad. In januari 2001 startte Raymond zijn eigen notariskantoor in Woensel om in januari 2009 te fuseren met Marks Wachters notarissen. Bij dit notariskantoor wil Raymond graag nog vele jaren werkzaam zijn als notaris. 17 december zal in kleine kring zijn 20-jarige jubileum worden gevierd.