Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt je bij het zoeken naar jouw droomhuis. Wil je meer weten wat de aankoopmakelaar voor je kan betekenen? In deze blog lees je meer over de rol van de aankoopmakelaar en hoe de samenwerking tussen Marks Wachters notarissen en Hypodomus wordt ervaren.

Marks Wachters in Brabant Business

Marks Wachters notarissen stond in de december-editie van Brabant Business. In dit artikel is meer informatie te vinden over de verhuizing naar de rondweg en de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie. Kwaliteit in een nieuwe jasje! Heeft u het artikel gemist? Geen probleem: lees het hier!

Voor het eerst samenwonen?

Je gaat voor het eerst samenwonen en koopt voor het eerste een huis of appartement. Gefeliciteerd! In dit blog lees je waar je aan moet denken bij de aankoop van jullie eerste gezamenlijk onderkomen en bij het samenwonen.

Vermogen en overlijden

Wanneer u wilt afwijken van de gemeenschap van goederen kunt u huwelijkse voorwaarden op laten maken. Met het opstellen van huwelijkse voorwaarden kunt u vele vermogensrechtelijke regelingen treffen. Hiervoor zijn meerdere varianten, welke dit zijn is afhankelijk van de situatie van u en uw partner. Huwelijkse voorwaarden zijn zowel vóór als ná het huwelijk op te stellen. Bent u ondernemer? Wat gebeurt er dan met uw vermogen bij overlijden? Meer daarover leest u in dit blog!

Marks Wachters: Kwaliteit in een nieuwe jasje!

Benieuwd naar onze mening over ons nieuwe kantoorpand aan de Onze Lieve Vrouwestraat te Eindhoven? Onze collega's vertellen ons verhaal in de krant. Kwaliteit in een nieuwe jasje! Het volledige artikel is hier te lezen!