De uitzet van je kind financieren, hoe werkt dat?

Het aandeel jongeren tot 25 jaar onder huizenkopers is het afgelopen jaar flink gestegen. Een van de oorzaken hiervan is dat deze jongeren vaker financiële steun ontvangen van hun ouders. Hoe zit dat nu precies?

Overweeg een Spaargeld BV!

Uw spaargeld wordt momenteel steeds minder waard door de huidige spaarrente ten opzichte van de vermogensbelasting per jaar. Door de lage rente is sparen in de B.V. momenteel fiscaal voordeliger dan sparen in privé. Het oprichten van een Spaargeld B.V. is minder risicovol dan bijvoorbeeld het beleggen van je vermogen en biedt een aantrekkelijk fiscaal voordeel.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar begeleidt je bij het zoeken naar jouw droomhuis. Wil je meer weten wat de aankoopmakelaar voor je kan betekenen? In deze blog lees je meer over de rol van de aankoopmakelaar en hoe de samenwerking tussen Marks Wachters notarissen en Hypodomus wordt ervaren.

Marks Wachters in Brabant Business

Marks Wachters notarissen stond in de december-editie van Brabant Business. In dit artikel is meer informatie te vinden over de verhuizing naar de rondweg en de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie. Kwaliteit in een nieuwe jasje! Heeft u het artikel gemist? Geen probleem: lees het hier!

Voor het eerst samenwonen?

Je gaat voor het eerst samenwonen en koopt voor het eerste een huis of appartement. Gefeliciteerd! In dit blog lees je waar je aan moet denken bij de aankoop van jullie eerste gezamenlijk onderkomen en bij het samenwonen.