“Woningeigenaren eisen opheldering van notarissen over mogelijk te hoge kadasterkosten”

Zo kopt het Algemeen Dagblad op 11 augustus jl. naar aanleiding van een oproep van de Vereniging Eigen Huis zouden zeker duizenden huizenbezitters hun notaris hebben bestookt met vragen over te hoge kadasterkosten. De reden van deze oproep is een uitspraak van de tuchtrechter in een klacht tegen een notaris dat hij te hoge kadasterkosten heeft berekend aan zijn cliënten.

Interview met Anne van Uden - van Dijk in De Nuenense Krant

Deze week staat er een interview met kandidaat-notaris Anne van Uden - van Dijk in De Nuenense Krant. In het interview vertelt ze meer over de verhuizing naar de Parkstraat en de toekomst van het notariskantoor.

Marks Wachters steunt initiatief om Formule E naar Eindhoven te halen

Vorige week kondigde de gemeente Eindhoven in een persbericht aan een ‘letter of interest’ te hebben ondertekend waarbij zij exclusieve toestemming geven aan Stichting Formula-Eindhoven om de haalbaarheid van een Formule E-race in Eindhoven te onderzoeken.

Marks Wachters notarissen Nuenen gaat verhuizen

Per 11 juni 2019 verhuist Marks Wachters notarissen Nuenen naar Parkstraat 54. Het kantoor is volledig verbouwd en gemoderniseerd. Het team van (kandidaat-)notarissen en medewerkers verwelkomt u graag op het nieuwe adres en staat voor u klaar met dezelfde service en betrokkenheid zoals u gewend bent.

Marks Wachters is Aanvoerder van Ambitie bij BrabantSport

Een notariskantoor lijkt niet direct heel nauw betrokken bij de sportwereld, maar omdat Marks Wachters notarissen nu eenmaal geen standaard notariskantoor is, ligt dat in dit geval dan ook anders.