Graag stellen wij je voor aan:

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe strategisch adviseurs, Annemarie Willems en Joost van Zwet. Het afgelopen jaar hebben wij op kantoor gemerkt dat ondernemers ons vragen te helpen met zaken die niet direct binnen onze notariële en juridische dienstverlening vallen. Omdat wij onze relaties graag voorzien van een complete en passende dienstverlening hebben wij besloten om onze adviespraktijk uit te bereiden.

Vanaf 1 januari 2022 mag u minder belastingvrij schenken.

Het Belastingplan voor 2022 ligt klaar om door de Eerste en Tweede Kamer te worden beoordeeld. Beide Kamers moeten nog instemmen met het Belastingplan, maar dit heeft voor de hoogte van de vrijstellingen vaak geen gevolgen. Daarom is het nu een goed moment om alvast vooruit te kijken naar de aankomende wijzigingen.

Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november 2021 delen wij u het volgende mede met betrekking tot het beleid op ons kantoor inzake het coronavirus (COVID-19). Onderstaande maatregelen zijn genomen voor uw en onze gezondheid en om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

De nieuwe Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (Wbtr)

Met ingang van 1 juli 2021 is de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (Wbtr) in werking getreden. Deze wet voorziet in maatregelen om de kwaliteit van bestuur en toezicht bij stichtingen en verenigingen te verbeteren. De wet heeft tevens gevolgen voor enkele andere rechtsvormen maar deze worden veel minder gebruikt.

In memoriam - Raymond van de Wouw

Het doet ons groot verdriet te moeten mededelen dat onze notaris, collega en goede vriend Raymond van de Wouw is overleden. Op zaterdag 24 april 2021 heeft Raymond na een lange strijd zijn rust gevonden.