Notaris Nuenen

Notaris Nuenen

Op zoek naar een notaris in Nuenen? Bij Marks Wachters notarissen ben je op het juiste adres. Wij hebben zowel een vestiging in Nuenen als in Eindhoven.  Wij onderscheiden en profileren ons door een full service pakket aan notarisdiensten te verlenen op de rechtsgebieden personen- en familierecht, schenk- en erfrecht en ondernemingsrecht. Met gedegen expertise helpen wij jou verder! 

Marks Wachters notarissen Nuenen

Marks Wachters notarissen is dé notaris in Nuenen en omstreken en verleent een full-service pakket op verschillende rechtsgebieden. Sinds 1949 combineren wij hoogwaardige dienstverlening met persoonlijk aandacht. Wij zijn een laagdrempelig eigentijds notariskantoor waarbij jij je thuis moet voelen. Onze dienstverlening wordt door onze cliënten gemiddeld beoordeeld met een 9+! 

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle notariële akten. Bij Marks Wachters Nuenen zorgen wij dat notariële zaken nooit onnodig ingewikkeld zijn. Integendeel: wij houden van duidelijkheid, net als jij. Over complexe zaken praten wij in gewone-mensentaal. Je vindt ons in Nuenen aan de Parkstraat 54. Wij zijn geopend tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag: 8.30 uur tot 17.00 uur. We hebben een ruime gratis parkeerplaats voor de deur. 

De specialisten van Marks Wachters notarissen verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren als ondernemers in Nuenen en omstreken. 

Bezoekadres

Parkstraat 54
5671 GH Nuenen

Contact

T. (040) 283 13 03
F. (040) 283 63 75
E. nuenen@markswachters.nl

Kantoortijden

Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur tot en met 17:00 uur

Contact opnemen

Beoordelingen

1096 unieke reviews, geschreven door onze klanten!
9.1
Klanttevredenheid wordt onafhankelijk en objectief gemeten door The Feedback Company
Kuipers
Geplaatst op 31 januari 2023
Ervaring

Telkens weer super geholpen. Uitleg in Jip en Janneke taal. Dit geeft zoveel vertrouwen. Het blijft voor mij toch iets war ik niet dagelijks mee te maken heb.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Advies

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Tim f
Geplaatst op 30 januari 2023
Ervaring

Goede service reageren snel en denken tegelijkertijd met je mee

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Ondernemers Vastgoed

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja

Rolf
Geplaatst op 21 januari 2023
Ervaring

In ons geval was er enige haast bij het passeren van de akte Mark Wachters notarissen was altijd erg professioneel en snel. Hele traject doorlopen zonder problemen.

Afgenomen dienst

Marks Wachters Notarissen Particulier Huis Hypotheek

Beveel je Marks Wachters Notarissen aan?

Ja